Više prostora za vaš komfor.

Unutrašnjost

Vaša je sigurnost najvažnija: u vašem Polu već u osnovnoj opremi. Serijski ugrađeni sustav nadzora okoline "Front Assist" uključujući Cityu funkciju kočenja u nuždi i sustav za prepoznavanje pješaka pomaže u uočavanju kritičnih razmaka i skraćivanju zaustavnog puta prilikom kočenja. Usto u najgorem slučaju putnicima sprijeda i straga još bolju zaštitu za glavu pružaju zračni jastuci za glavu. Za odgovarajući zvuk na putovanju i odgovarajuću klimu u svako godišnje doba brinu se - u Polu Trendline serijski - radiouređaj "Composition Colour" i klima-uređaj.
Imate puno prtljage? U novom Polu zahvaljujući obilju prostora to ne predstavlja nikakav problem. Usto varijanta opreme "Comfortline" ima serijski ugrađenu ravnu podnicu prtljažnika. To zajedno s asimetrično djeljivim naslonom stražnjih sjedala omogućuje još jednostavnije odlaganje predmeta izduženog oblika ili stvari kupljenih tijekom većih nabava.
U varijanti opreme "Highline" uz visoki komfor Polo nudi ono nešto posebno u pogledu stila, na primjer sjajne dekorativne umetke u boji "Deep iron" ili "Silver silk". Srednji naslon za ruke sprijeda, klima-uređaj "Climatronic" s dvozonskom regulacijom temperature i filtrom za alergene kao i višenamjensko kolo upravljača od kože izuzetno su komforni i praktični.

Savršeno osvijetljen

Ambijentalno osvjetljenje

Za vrijeme noćnih vožnji ne morate sjediti u mraku. Ambijentalno osvjetljenje, koje je kod Pola serijski ugrađeno u verziji opreme "Highline", osigurava ugodnu atmosferu naglašavanjem svjetlosnih akcenata u unutrašnjosti: krovna obloga, donji rub instrumentne ploče, prostor za noge sprijeda, dekorativni umetci u vratima u boji te prednji pretinac za odlaganje (opcijski s indukcijskim punjenjem) stilski su inscenirani crtom bijele svjetlosti.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo. Za život pun avantura.