Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo beats.

Sound: check. Na svakoj dobroj zabavi netko se brine o savršenom zvuku. Na cesti tu ulogu preuzima novi Polo beats. Svojim snažnim sound sustavom "beats" snage 300 W omogućit će vam da svugdje uživate u izvanrednom zvuku. Nećete ga međutim samo čuti, nego i vidjeti. Jer uz jedinstveni brend "beats" doživjet ćete i vizualno: check.

Highlights

Uživate u jakim basovima?

Sound

Pojačajte uređaj i doživite basove koje će svakoga baciti u trans. Polo beats opremljen je sustavom tvrtke Beats Electronics, koja je specijalizirana za izvrstan zvuk. Marka slušalica "beats by Dr. Dre" koju proizvodi ova tvrtka svjetski je poznata.

Ne smatrate da je važno prilagoditi se?

Eksterijer.

S Polom beats kročite odnosno vozite se vlastitim putovima. Folije kojima je oblijepljen čine ga jedinstvenim. Boja vanjskih zrcala stvara kontrast u odnosu na boju vozila, dok 16-colni lakometalni naplatci "Torsby" ističu sportski izgled.

 

Uđite i zabava može početi!

Interijer

Dodatno uz sound sustav i unutrašnji dizajn Pola jamči izvrsno raspoloženje. Od naslona za glavu do prostirki za noge - "beats dizajn" će razmaziti vas i vaše suputnike.

Na tom vam mjestu zavide mnogi

Komfor sjedenja

Sjednite na mjesto na kojem bi i rado sjedile i zvijezde. U Polo beats sprijeda su ugrađena dva komforna sportska sjedala u koje je utisnut logotip "beats".

Idući koraci