Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Volkswagen. Magazin Doživite Volkswagen svijet

Volkswagen. Magazin Na ovoj stranici možete prolistati posljednje izdanje Volkwagen magazina na svim vašim uređajima: od smartphonea do smart TV-a. Kliknite na link i uživajte u novom dizajnu i zanimljivim temama koje smo pripremili vozačima Volkswagena, ali i svim zaljubljenicima marke Volkswagen.

Aktualno izdanje

U novom izdanju našeg digitalnog magazina pripremili smo mnoštvo zanimljivih tema iz područja električne mobilnosti, Volkswagenove SUV obitelji i tehnološkog napretka. Pisali smo i o zanimljivim putovanjima, o novom ID.3 modelu i utrci koja je sinonim za adrenalin. Sve to i još puno više čeka vas u novom broju Volkswagen Magazina.

Besplatna aplikacija "Volkswagen Magazin Hrvatska"

"Volkswagen Magazin" dostupan je na i na iOS i Android platformama u obliku digitalnog magazina.

Besplatna aplikacija "Volkswagen Magazin Hrvatska" dostupna je za sve pametne telefone i tablete.

Digitalni magazin otvara jednu novu dimenziju za sve ljubitelje marke Volkswagen. Budite očarani uzbudljivim galerijama slika, zanimljivim filmovima i drugim interaktivnim alatima i zabavnim člancima.

 

» Preuzmite aplikaciju za iPhone&iPad

» Preuzmite aplikaciju za Android uređaje

Želite čitati još o Volkswagen temama? Pronađite pregršt zanimljivih tema iz svijeta Volkswagena u našim dosadašnjim izdanjima Volkswagen Magazina.