Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

ID.3

Ovdje započinje novo doba

S modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svijetu električne mobilnosti. Elektrizirajuće performanse susreću se s revolucionarnim dizajnom i dosegom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promjene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

 

Prvi - na prvi pogled:
ekskluzivno posebno izdanje modela ID.3 1ST

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svima na prvi pogled pokazuju tko je prvi: počevši od oznake 1ST i markantnog dizajna stražnjih stupova preko kopče kola upravljača 1ST i papučica u dizajnu Play & Pause, pa sve do posebne pozdravne poruke na zaslonu  dobrodošlice - to je vaše posebno izdanje, s kojim vi kao korisnici naše usluge punjenja We Charge možete besplatno puniti struju u prvoj godini diljem Europe.*

U nekoliko koraka do vašeg ekskluzivnog posebnog izdanja ID.3 1ST 

Došao je taj trenutak: sada se možete registrirati za jedan od modela ekskluzivnog posebnog izdanja vozila ID.3 1ST. I još važnije: imat ćete priliku voziti ga prije svih drugih.

Rezervirajte svoje posebno izdanje modela ID.3 1ST

  • Budite jedni od prvih koji će voziti novi ID.3 1ST i u 1. godini besplatno puniti struju diljem Europe.
  • Osigurajte si limitirano posebno izdanje s ekskluzivnim elementima dizajna
  • Na vrijeme dobivajte novosti i updateove o električnoj mobilnosti i novom modelu ID.3 1ST

ID.3. Pozdravlja vas. Elektrizira vas. Vodi vas naprijed.

 

ID.svjetlo

Iznimno pametan: inteligentan koncept svjetala.

 

Baterija & doseg

Iznimna snaga. Brzo punjenje.

 

Pozdrav

ID.3 vas pozdravlja. Svjetlom.

Udobnost

ID.Light
AR Head-up zaslon
Panoramski krov
Potpora za govorne naredbe
ID.Light

Iznimno pametan: inteligentan koncept svjetala

ID.Light vizualno komunicira s vama i u kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom pomaže vam da vozite opuštenije u prometu. Svjetlom i treperećim signalom preporučuje vam promjenu voznog traka. K tomu vas može upozoriti i navigacijom izvući iz situacije ako se nalazite na pogrešnom voznom traku. Ako upotrebljavate rukovanje govornim naredbama, na svoju ćete govornu naredbu dobiti povratnu informaciju u obliku svjetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - inteligentnim svjetlosnim znakom.

AR Head-up zaslon

Opušten pogled u budućnost. I na cestu.

Opcijski AR Head-up zaslon prenosi korisne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla i pomaže vam opuštenije putovati. Tako će vam primjerice pokazati kako morate skrenuti ili koji vam vozni trak preporučuje. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u prometu postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Panoramski krov

Neće ostati neprimijećen: panoramski krov

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i kod prejakog sunčevog zračenja. 

Potpora za govorne naredbe

Sve pod kontrolom. Na vašu zapovijed.

Traženje pravih tipki tijekom vožnje sada je stvar prošlosti. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

e-tehnologija

Baterije i doseg
Ubrzanje
Punjenje
Baterije i doseg

Iznimna snaga. Brzo punjenje.

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući - s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh. 

Ubrzanje

Novi osjećaj brzine.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više mijenjanja stupnjeva prijenosa, nema više odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo. Serijski su modeli raspoloživi u tri varijante: s baterijom od 45 kWh* do 77 kWh* (*neto).

Punjenje

Ubrzava punjenje.

Prednost električnih vozila: puniti možete gotovo svugdje - kod kuće na kućnoj struji, na opcijskom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih postaja - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja. Dodatne informacije o punjenju pronaći ćete ovdje.

Dizajn

Pozdrav
Izvana
Iznutra
Ambijentalno osvjetljenje
Pozdrav

Mogu li automobili flertati? ID.3 može.

U kombinaciji s opcijskim sustavom zaključavanja i pokretanja "Keyless Advanced" model ID.3 prepoznat će vas čim se približite s ključem vozila. Stilska, opcijski dostupna LED Matrix glavna svjetla nakratko će zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.3 posjeduje ljudske osobine. Unutrašnjost modela ID.Light odmah će vam pružiti osjećaj da ste dobrodošli. Pri pokretanju vozila oglasit će se tihi zvuk koji će vam dati inspiraciju da odmah krenete. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku putem svjetlosnog znaka.

Izvana

Manje automobila. Više ID-ja.

Karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcijska prednja LED Matrix glavna svjetla, novooblikovani logotip Volkswagen i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela savršenog oblika.

Iznutra

I? Sviđa vam se?

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tome pridonose atraktivna sjedala, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje središnjeg tunela i veliki dodirni zaslon; tu su još ID.Light i ambijentalno osvjetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Ambijentalno osvjetljenje

Izrazito jasno: ugodne boje, opuštenija vožnja.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću osobnost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih omiljenih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentna ploča, pretinac za mobilni telefon (opcijski) i vrata. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Više informacija o modelu ID.3

ID.3 oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike. 

IQ.Drive

 

IQ.Light
Svjetlo s IQ-em.

Opcijska IQ.LIGHT LED Matrix glavna svjetla sjaje tijekom vožnje zahvaljujući dinamičnoj regulaciji dugih svjetala bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu.¹ Nije bitno je li dan ili noć i kakvi su vremenski uvjeti: glavna svjetla idealno se prilagođavaju pojedinoj situaciji u vožnji. A usto i dobro izgledaju. Još jedan zanimljiv efekt: čim se približite svom modelu ID.3, on će vam šarmantno namignuti svojim Matrix glavnim svjetlima², zbog kojih će vam se učiniti kao da posjeduje ljudske osobine. Time odmah postaje simpatičniji.

¹ U okviru granica sustava 

² U kombinaciji s opcijskim sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Advanced"

Lane Assist
Vaš ID.3 ostaje vjeran svom voznom traku

Tijekom monotonih vožnji ipak može doći do opasnih situacija. Ovdje nastupa opcijski dostupan "Lane Assist": na brzini većoj od 60 km/h može prepoznati napušta li vozilo nehotično kolnik u kojem vozi.¹ Korektivnom potporom upravljača može vratiti vašu pozornost na zbivanja u prometu.¹

¹ U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

ACC
Pojačan promet? Bez stresa.

Opcijska automatska regulacija razmaka ACC pomaže vam u održavanju prethodno namještene najveće brzine¹ i razmaka od vozila ispred. Tako vas ID.3 može rasteretiti te automatski kočiti i ponovno krenuti.²

¹ Do maksimalno 210 km/h

² U okviru granica sustava

Radiouređaj i navigacija

 

Radio
Ljepši zvuk

Radiouređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - glazbom ili zanimljivim informacijama.

  • 25,4 cm (10")
  • 2 USB sučelja, tip C
  • Sučelje za telefon preko bluetootha
  • Sustav prepoznavanja prometnih znakova 
  • DAB+
  • Prednji (serijski) i stražnji (opcijski) zvučnici
  • Priprema za navigacijski sustav s paketom "Streaming & Internet"
Prediktivna navigacija
Radiouređaj se pretvara u navigaciju

Proširenje navigacije za vaš radiouređaj: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sustav u pozadini nadzire rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternativne rute.

Sound sustav beats
Želite bas?

Marka slušalica Beats by Dr. Dre poznata je u cijelom svijetu. Od tog istog stručnjaka za zvuk potječe opcijski dostupan sustav u vašem modelu ID.3. Šest međusobno usklađenih zvučnika pobrinut će se za savršen zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Sve se zvučne kutije opskrbljuju 8-kanalnim pojačalom snage 300 W. 

Jeste li spremni za električnu mobilnost?

S našom novom aplikacijom Volkswagen EV Check možete analizirati svoj stil vožnje i saznati jeste li spremni za električnu mobilnost - i koje vam Volkswagen električno vozilo najbolje pristaje. 

Vaš osobni profil pokazuje vam kako bi primjerice bilo voziti novi ID.3, koliki bi vam bio doseg, koja mu je cijena, gdje se nalazi najbliža stanica za punjenje i koliko traje punjenje.

ID. 3 možete otkriti i putem aplikacije uz pomoć tehnologije proširene stvarnosti. Zvuči kao znanstvena fantastika. No to je već danas stvarnost. Probajte.

Naše ideje za vašu mobilnost

Kako bismo električnu mobilnost u budućnosti učinili još jednostavnijom, sastavili smo najbolju ponudu za vaš ID.3.

Sve na jednom mjestu: naš koncept punjenja

Prelazak na električnu mobilnost

Električna mobilnost mora biti jednostavna i održiva. Stoga vam nudimo cjelovit koncept punjenja koji se sastoji od četiriju područja: prirodne struje Volkswagen Naturstrom® iz obnovljivih izvora energije kako biste svoj ID.3 punili bez emisija CO2. ID. Chargera (wallbox), s kojim ćete svoj dom pretvoriti u stanicu za punjenje. Usluge instalacije stanice za punjenje ID.Charger. I naše usluge punjenja "We Charge" kako biste na putovanju svoje vozilo punili diljem Europe i tu uslugu transparentno plaćali. Ukratko: jednostavno i održivo u svakom pogledu.

1 Kao korisnici naše usluge punjenja We Charge kupci ekskluzivnog posebnog izdanja modela ID.3 1ST moći će godinu dana od trenutka registracije svojih vozila besplatno puniti struju do maksimalno 2000 kWh na javnim stanicama za punjenje. To vrijedi za sve agregate za punjenje povezane s uslugom We Charge, uključujući mrežu IONITY HPC stanica za punjenje (engl. High Power Charging). U Europi je to više od 100 000 stanica za punjenje. Usto se IONITY agregati za punjenje u većini zemalja EU-a napajaju strujom dobivenom iz obnovljivih izvora energije. 

2 Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Ovisno o korisničkom profilu 80 % vozača moći će prijeći između 230 i 330 km uz manju varijantu baterija (45 kWh, neto), između 300 i 420 km uz srednju varijantu baterija (58 kWh, neto) te između 390 i 550 km uz najveću varijantu baterija (77 kWh, neto) bez naknadnog punjenja.

3 Neto vrijednosti

4 Ponuda Volkswagen Leasing GmbH, ulica Gifhorner 57, 38112 Braunschweig. Točan sadržaj i cijenu ponude doznajte kod vama najbližeg Volkswagen partnera. Podložno je promjenama. Stanje 08/2019.