VW Golf: Sjedalo ergoActive

 

S opcijskim sportskim sjedalom ergoActive s mogućnošću namještanja u 14 položaja odlučit ćete se kako za sportsku tako i udobnu opremu za sjedenje. Vozačevo sjedalo s čvrstom osnovnom strukturom prikladnom za kralježnicu posjeduje mogućnost grijanja i električnog namještanja. Uz visinu sjedala moguće je individualno namještati i njegovu dubinu te nagib leđnog naslona. A električna potpora za kralježnicu s masažnom funkcijom istovremeno će zajamčiti rasterećenje i opuštanje.

Vozačevo sjedalo ergoActive također može doprinijeti izbjegavanju poteškoća s leđima te većem komforu u vožnji. U tu je svrhu već 8. prosinca 2011. godine sjedalo bilo odlikovano neovisnom oznakom kvalitete "Ispitano i preporučeno" Udruge za zdravlje kralježnice Aktion Gesunder Rücken e.V. kojom se označavaju proizvodi prikladni za kralježnicu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf
Od Kn 149.897,-

Golf Svestran kao nijedan drugi.