VW Golf: Dizajn svjetala

 

Serijska halogena glavna svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju pobrinut će se za dobru vidljivost i u uvjetima loše osvijetljenosti. Zahvaljujući njihovoj također serijskoj regulaciji visine svjetlosnog snopa doći će do izjednačavanja širine svjetlosnog snopa kod raznih stupnjeva opterećenja.

S opcijskim će LED glavnim svjetlima dizajn novog Golfa posebno doći do izražaja. Ona štede energiju i rasterećuju vaše oči zahvaljujući njihovu svjetlosnom spektru koji je sličan dnevnom svjetlu. Glavna svjetla pomoći će vam zadržati pregled nad cestom i drugim sudionicima u prometu čak i u nepovoljnim okolnostima.

Opcijski dostupno integrirano svjetlo za vožnju zavojima doprinosi ranom prepoznavanju prepreka tijekom vožnje zavojima. Dobra vidljivost k tomu također podupire po želji dostupni sustav za čišćenje glavnih svjetala (s upozoravajućom žaruljicom za razinu tekućine za pranje). U karakteristike dizajna svjetala također se ubrajaju opcijska stražnja svjetla u 3D LED tehnologiji s dinamičnim žmigavcima: animirana svjetlosna traka koja pokazuje smjer skretanja.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf
Od Kn 149.897,-

Golf Svestran kao nijedan drugi.