VW Golf: Active Info Display

 

S opcijskim zaslonom Active Info Display uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT zaslonom u boji velike razlučivosti od 31 cm (12,3"). Zahvaljujući različitim info profilima možete ciljano odabrati one podatke koji će se na kombiniranom instrumentu prikazivati uz klasične sadržaje poput brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara.

Ove info profile možete odabrati brzo i jednostavno preko kožnog višenamjenskog kola upravljača: sasvim u skladu sa svojim potrebama možete primjerite pozvati podatke o vožnji ili vidjeti vizualni prikaz svojih sustava potpore za vozača. Površina prikaza k tomu se može još bolje iskoristiti, i to tako što će vam se i izvan dizajna cijevi prikazivati dodatni podaci.

Kod infotainment sustava Discover Media možete odlučiti želite li da vam se navigacijska karta prikaže na zaslonu Active Info Display ili pak klasično, na zaslonu uređaja. Sa sustavom Discover Pro obje će mogućnosti prikaza biti istovremeno raspoložive.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf
Od Kn 149.897,-

Golf Svestran kao nijedan drugi.