Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

S opcijskim zaslonom Active Info Display uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT zaslonom u boji velike razlučivosti od 31 cm (12,3").

Zahvaljujući različitim info profilima možete ciljano odabrati one podatke koji će se na kombiniranom instrumentu prikazivati uz klasične sadržaje poput brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara.

Ove info profile možete odabrati brzo i jednostavno preko kožnog višenamjenskog kola upravljača: sasvim u skladu sa svojim potrebama možete primjerite pozvati podatke o vožnji ili vidjeti vizualni prikaz svojih sustava potpore za vozača. Površina prikaza k tomu se može još bolje iskoristiti, i to tako što će vam se i izvan dizajna cijevi prikazivati dodatni podaci.

Kod infotainment sustava Discover Media možete odlučiti želite li da vam se navigacijska karta prikaže na zaslonu Active Info Display ili pak klasično, na zaslonu uređaja. Sa sustavom Discover Pro obje će mogućnosti prikaza biti istovremeno raspoložive.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Svestran kao nijedan drugi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim