S e-Golfom rado ćete biti pod svjetlima pozornice

Futurističan, no svejedno poznat: Volkswagenov markantni e-dizajn nudi - uz tipične plave elemente - pregršt atraktivnih značajki koje povećavaju vrijednost e-Golfa, i to ne samo u području izgleda. U njih uz LED glavna svjetla s bojom sličnom dnevnom svjetlu spadaju i upadljivo dizajnirana LED svjetla za dnevnu vožnju s karakterističnom signaturom u obliku slova C - i to s visokim stupnjem svjetlosne učinkovitosti i niskom potrošnjom energije. 

16" kotači od lakog metala Astana sa smanjenom težinom i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem značajno pridonose učinkovitosti. Oni će, u kombinaciji s krovnim spojlerom, e-Golfu podariti još dinamičniji izgled. Istovremeno se poboljšava aerodinamika koja između ostalog pozitivno utječe na doseg.

Izgled stražnjeg dijela e-Golfa također je dojmljiv: s LED stražnjim svjetlima i osvjetljenjem registarske pločice u LED tehnologiji.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati ovisno o opremi. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi ovisno o načinu vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju suputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim