Zatvoriti izbornik

Spreman za veće dosege e-Golf

 

E-volucija automobila se nastavlja: e-Golf

Isključivo električni pogon predstavlja optimalno rješenje za mobilnost prije svega na kratkim dionicama, npr. u gradovima. S e-Golfom možete napustiti i grad. Kombinirani domet (WLTP)* iznosi do 231 km.

Tehnologija

Vaš e-Golf (potrošnja energije, kWh / 100 km: kombinirana emisija 13,2 (16 inča) do 14,1 (17 inča); kombinirana emisija CO₂, g / km: 0) * udovoljava zahtjevima vremena: snažni, gotovo nečujni elektromotor jamči impozantno ubrzanje i istovremeno omogućuje način vožnje kojim se ostvaruje ušteda goriva. A inteligentni menadžment punjenja čini punjenje vašeg e-Golfa jednostavnijim.

 

e-pogon
Doseg
Mogućnost punjenja
Održivost

Dinamika današnjice: motor e-Golfa

Vožnja s e-motorom zabavnija je nego što možda mislite. Naime, motor već od prvog okretaja ostvaruje svoj najveći okretni moment i ubrzava bez prekida zahvaljujući svojem 1-stupanjskom mjenjaču.

Razmišljajte ekološki i osjetite napredak

e-Golf vam donosi maksimalnu udaljenost od 231 km zahvaljujući kombiniranom dometu (WLTP) *. Kod posebno štedljivog stila vožnje podršku vam može pružiti namještanje profila vožnje - ili poboljšati namještanja za vozilo u pogledu sportskog karaktera i udobnosti.

Punjenje vašeg e-Golfa tako je jednostavno

S različitim mogućnostima punjenja sami ćete odlučiti gdje ćete i na koji način e-Golf opskrbiti energijom.

Ograničite emisije CO2, a ne svoju mobilnost

S e-Golfom vozit ćete automobil koji se hvata u koštac s izazovima našeg vremena i koji je dorastao suvremenim zahtjevima. Punite struju dobivenu iz obnovljivih izvora energije i putovat ćete bez emisija.

Eksterijer
Unutrašnjost
Svjetla
Kotač od lakog metala

S e-Golfom rado ćete biti pod svjetlima pozornice

Slobodno možete pokazati da vozite posebni Golf. Njegov e-dizajn s posebnom svjetlosnom signaturom u LED tehnologiji, plavim elementima dizajna i aerodinamičnim poboljšanjima podarit će ovom električnom vozilu sasvim individualnu notu.

Doživite suvremeni dizajn s intuitivnim rukovanjem

Pogon u vašem e-Golfu nije jedino što postavlja trendove. U unutrašnjosti će vas dočekati stilski postavljeni elementi dizajna i pregledan prikaz informacija specifičnih za e-vozila.

Osvijetlite put učinkovitom tehnologijom

Ušteda energije sastavni je dio koncepta e-Golfa. Stoga sva svjetla sjaje u naprednoj LED tehnologiji - s visokim stupnjem svjetlosne učinkovitosti i niskom potrošnjom struje.

Ovi kotači pomoći će vam pri uštedi energije

16" kotači od lakog metala Astana s poboljšanom aerodinamikom i optimiziranim gaznim slojem sa smanjenim trošenjem naglašavaju ekološki prihvatljivu orijentaciju vašeg e-Golfa s vožnjom bez emisija.

Navigacija
Car-Net
Telefonija

Zadržite pravac jednom jednostavnom gestom

Teško da će ijedan infotainment sustav moći ponuditi više toga od navigacijskog sustava Discover Pro: od inovativnog upravljanja gestama preko izvrsnih funkcija za zabavne sadržaje i svestranih mogućnosti priključivanja sve do prvorazrednog prikaza karti.

Koristite se internetom u svojem e-Golfu, i svojim smartphoneom kao daljinskim upravljačem

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza toga se kriju praktične usluge i korisne aplikacije. Na taj se način smartphone čak može koristiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf.

Olakšat će vam komunikaciju

Izjasnite se. Ali pritom ostavite obje ruke na kolu upravljača. e-Golf u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna sučelja za telefon.

Sustavi potpore

Inteligentni sustavi potpore za vozača u vašem e-Golfu pridonose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ćete ovu tehnologiju tek rijetko primijetiti, dobro je znati da ona postoji.

"Front Assist" i ACC
Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist
Blind Spot senzor

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni

S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC putovat ćete opuštenije.

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza toga se kriju praktične usluge i korisne aplikacije. Na taj se način smartphone čak može koristiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf.

Ovako će vam vaš e-Golf pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta

Opcijski Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tijekom vožnje na vozila u mrtvom kutu u okviru ograničenja sustava. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg automobila.


Udobnost

Raskomotite se u svome e-Golfu. Njegova opsežna osnovna oprema, jednostavno rukovanje i brojne komforne dodatne funkcije zajamčit će da ćete s njime opušteno uživati u svakom danu.

Sjedala
Komfor u vožnji
Kožna oprema "Vienna"
Active Info Display

Naslonite se

Sa svojim dobro osmišljenim dizajnom sjedala vašeg e-Golfa magnet su za poglede i nude visoku razinu udobnosti za vaša leđa. Upravo na dužim dionicama dobro će doći uvijek jednaka i ujedno visoka razina udobnosti.

Na odredište stižete još opušteniji

Serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" i Active Info Display svaku će vožnju u vašem e-Golfu pretvoriti u poseban događaj.

Pretvorite unutrašnjost u lounge

Stvorite vlastitu zonu udobnosti: kvalitetna i nježna, opcijska oprema od kože „Vienna“ svojim će udobnim sjedalima vozaču i suvozaču osigurati ambijent vrhunske klase.

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Brzinomjer je stvar prošlosti. Zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke rezolucije. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim