VW Arteon: unutrašnjost

Opcijski dekori od aluminija i pravog drveta oduševljavaju elegantnom optikom te istovremeno nude vrhunski osjet dodira - jednako kao staklena površina opcijski dostupnog navigacijskog sustava "Discover Pro", koji pruža izgled i osjećaj na dodir karakterističan za premium tablete. K tomu imate mogućnost opremiti svoj Arteon brojnim premium tehnologijama poput opcijskog ambijentalnog osvjetljenja za individualno ozračje u vozilu te brojnih dodatnih prvoklasnih opcija.

Za dvije varijante opreme Elegance i R-line dostupne su posebno odabrane presvlake sjedala: u sklopu serijske opreme uživat ćete u koži "Vienna" u kombinaciji s elegantnom Alcantarom, primjerice u svijetlosivoj boji Mistral. Ili se odlučite za kožu "Nappa", koja u modelu Arteon R-line dolazi sa sportskim umetcima od aluminija. Na sljedeći način možete dizajnirati svoj potpuno osobni automobil iz snova.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.