VW Arteon: Car-Net "Security & Service"

 

 

Jednako korisne u svakodnevici kao i u slučaju nužde: serijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pomoći će vam s informativnim podacima i izravnom vezom s Volkswagen centrom za kupce.

Kada predstoji sljedeći inspekcijski servis? Koja je razina napunjenosti spremnika za gorivo? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja po želji može jednostavno dobiti i online. Zahvaljujući Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vozilu na web portalu.

Tehnologija se međutim može pokazati barem jednako toliko korisnom i tijekom vožnje: ako sustav u okviru svojih granica registrira sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Volkswagen centrom za kupce. Na ovaj je način osim toga moguće, ovisno o situaciji, alarmirati pomoć na licu mjesta i proslijediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Vozač može preko audio veze dobiti podršku i pomoć dok ne stigne hitna služba.

 

Dodatne informacije o Car-Net uslugama

     

1) Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je online putem sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovu punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potreban je smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.