VW Arteon: Car-Net Security & Service

Jednako korisne u svakodnevici kao i u slučaju nužde: serijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pomoći će vam s informativnim podacima i izravnom vezom s Volkswagen centrom za kupce.

Kada predstoji sljedeći inspekcijski servis? Koja je razina napunjenosti spremnika za gorivo? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja po želji može jednostavno dobiti i online. Zahvaljujući Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vozilu na web portalu.

Tehnologija se međutim može pokazati barem jednako toliko korisnom i tijekom vožnje: ako sustav u okviru svojih granica registrira sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Volkswagen centrom za kupce. Na ovaj je način osim toga moguće, ovisno o situaciji, alarmirati pomoć na licu mjesta i proslijediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Vozač može preko audio veze dobiti podršku i pomoć dok ne stigne hitna služba.

U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim