VW Arteon: ambijentalno osvjetljenje

Ambijentalno osvjetljenje.

Pritiskom na gumb na središnjem zaslonu možete jednostavno upravljati osvijetljenim letvicama u pragovima i dekorativnim letvicama, prednjim i stražnjim svjetlima za čitanje te osvjetljenjem prostora za noge. Pritom možete birati između triju atraktivnih boja. Sva svjetla unutrašnjeg prostora dakako su opremljena naprednim LED diodama. Zahvaljujući inovativnom ambijentalnom osvjetljenju (opcijski dostupno) sada ćete i vi i vaši suputnici putovati još udobnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.