Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Polo TDI
U ponudi izvan okvira

Jeste li spremni zavladati gradskim ulicama? Pripremili smo za vas posebnu ponudu modela Volkswagen Polo s TDI motorima.

Iskoristite odličnu priliku na odmah dostupne modele i ostvarite uštedu od 12.500 kuna.

S vašim novim Polom ćete osvajati grad i brže nego što ste mislili!

Klikom na Pretragu partnera možete odabrati trgovca koji vam je najbliži ili koji vam najviše odgovara te saznati sve dodatne detalje. Požurite jer je ponuda ograničena i traje do isteka zaliha. 

Potrošnja goriva u l/100km: kombinirana između 3.7 i 3.9, emisija CO2 u g/km: kombinirana između 97 i 103. Na slici je prikazan model s dodatnom opremom. Slika je simbolična. Ponuda traje do isteka zaliha.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim