Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Alexandre Marie u Parizu Potpuna elektriziranost!

Alexandre Marie u Parizu Potpuna elektriziranost!

Alexandre Marie otvorena je i komunikativna osoba. Njegov e-up! svladava svakodnevne relacije od kuće do posla od gotovo 130 kilometara, a tijekom puta uvijek ima priliku porazgovarati s drugim ljudima. Njih ponajprije zanima kakav je osjećaj voziti električni automobil. Ovaj im Francuz tada oduševljeno odgovara: "Trebaš probati, isplati se."

Znatiželja je najbolji pogon.

Alexandre je ustvari oduvijek bio znatiželjan. Za sebe kaže da rado otkriva nove stvari. A budući da ovaj administrator sustava koji živi u Montigny-le-Bretonneuxu, mjestu jugozapadno od Pariza, treba prijeći svakodnevne relacije do posla i natrag, njegov automobil prije svega mora biti financijski isplativ. Naime, Alexandre svaki dan prijeđe 130 kilometara, što godišnje iznosi 35 000 kilometara.

"Prijelaz na električni automobil za mene je ponajprije bio potaknut troškovima."

A sada, kada je Alexandre prešao na električni automobil, punjenje njegova malog, crnog limenog ljubimca košta ga puno manje no što je prije plaćao za svoj automobil s benzinskim motorom. Jednako je opušten kada je riječ o opskrbljivanju baterije novom energijom: svoj e-up! puni ili preko Wallboxa u svojoj podzemnoj garaži ili na parkiralištu ispred poslovne zgrade u kojoj radi.

Električni automobil kao motor za komunikaciju.

Električni automobil za ovog Francuza ima još jednu, neizostavnu prednost: e-up! potiče komunikaciju. Tako ne priča samo s drugim ljudima o svojem električnom automobilu. Tijekom vožnje u svojem električnom ljubimcu također može u miru pričati sa svojom suprugom.

"S drugim ljudima često zapodjenem razgovor o temi električne mobilnosti."

No i u cestovnom su prometu električni automobili puno tiši. Često su tako tihi da pješaci ne čuju motor. Stoga se Alexandre katkad i zaustavi kako bi pješaku objasnio razlog zašto je njegova jurilica tako tiha.

"Za kraće dionice unutar i oko Pariza supruga i ja odlučujemo se još samo za e-up!."

Pokazuje prave kvalitete modela - e-up!

Za Parižanina također postoje iznimni slučajevi kada vozi automobil s benzinskim pogonom. Ustvari samo jedan - kada treba prijeći veće udaljenosti. Kada, primjerice, posjećuje svoje roditelje u Pirenejima, koji su udaljeni gotovo 900 kilometara, vozit će benzinca.

Ovo bi vas moglo zanimati:

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim