Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Paul Juda u Amsterdamu Potpuna elektriziranost!

Paul Juda u Amsterdamu Potpuna elektriziranost!

Kada živite u samom središtu Amsterdama, tijekom vožnje morate se oboružati velikom količinom strpljenja jer je središte nizozemske metropole kompaktno i usko. No to nije nikakav problem ako vozite e-up! - kao što to čini Paul Juda. Slučajno je dobio priliku testirati električni automobil i odmah je bio oduševljen.

Električna ljubav
na prvi pogled.

Paul se rodio u Amsterdamu i dandanas živi u nizozemskoj metropoli. Za njega je e-up! najbolji automobil koji postoji. Ovaj se Nizozemac na prvi pogled zaljubio u električni automobil - tih je, bez lokalnih emisija ispušnih plinova, a k tomu izgleda dobro. Tu je također činjenica što se u gustom prometu glavnog grada može sasvim dobro kretati kada vozi kompaktni e-up!.

"To pomalo nalikuje godišnjem odmoru. Potpuna tišina, bez ispušnih plinova i s lijepim dizajnom - na prvi sam se pogled zaljubio u ovaj automobil."

Kompaktan, štedljiv, ekološki prihvatljiv.
e-up! ima brojne prednosti.

Paul objašnjava da vožnja automobilom u Amsterdamu može biti pravi test izdržljivosti. Stoga je potrebno odvojiti puno vremena. K tomu dolazi izazov pronalaska parkirnog mjesta u središtu Amsterdama. Zato je kompaktni e-up! za svoje vozače praktičan u dva pogleda - u gustom prometu i tijekom potrage za parkirnim mjestom. Dodatna je prednost, smatra Paul, ta što grad Amsterdam nudi i alternativne vrste transporta. To znači da vozači koji voze električni automobil dobivaju financijski dodatak i trenutačno ne plaćaju nikakve poreze za svoje e-vozilo. Za stanovnike je Amsterdama e-up! stoga u svakom pogledu idealan i dobar odabir.

Paul je preko noći postao vlasnikom modela e-up!

Paulov stan i odvjetnički ured u kojem je zaposlen udaljeni su točno tri kilometra. Ovu dionicu najčešće svladava biciklom. U Amsterdamu, glavnom gradu bicikala, to radi gotovo svatko. Kada sjeda u svoj e-up! za odlazak u kupovinu, svaki je put iznova začuđen veličinom prtljažnika. A e-up! je jednostavno praktičan i za spontane sportske aktivnosti. Tko se nakon trčanja ili plivanja želi znojan ili mokre kose kući voziti biciklom?

"Sljedeći sam dan u servisnoj radionici upitao bih li svoj Golf mogao zamijeniti za e-up!."

Igra je slučaja dovela do toga da testira vožnju u ovoj električnoj jurilici. Njegova mu je servisna radionica u sklopu servisa ponudila e-up! kao unajmljeni automobil. Njegov je Golf morao ostati u servisnoj radionici na inspekcijskom servisu. A budući da Paul nikada prije nije vozio električni automobil, odlučio mu je pružiti priliku. I oduševio se na prvu. Ustvari se toliko oduševio da je sljedeći dan odlučio zamijeniti svoj Golf za e-up!. U međuvremenu je postao velikim obožavateljem svojega električnog automobila, a svoju odluku još nijednom nije požalio: "Golf je izvrstan automobil, ali mi e-up! jednostavno više odgovara."

Sjesti u e-up!, napuniti baterije i uživati u miru.

Opušten osjećaj vožnje koji e-up! pruža prema Paulovu je mišljenju jedinstven. On smatra da se u električnom automobilu može voziti puno prediktivnije. Možda i zato što se osviještenim načinom vožnje može ostvariti ušteda struje. A to je svakako dobar rezultat.

"S električnim je automobilom vožnja tiša i obzirnija."

Ovo bi vas moglo zanimati:

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim