Izbornik
Zatvoriti izbornik

Otvoren za sve: T-Roc Cabrio

T-Roc Cabrio omogućuje gotovo sve. Nije ni čudo jer ovaj crossover kabriolet objedinjuje najbolje iz dvaju svjetova pod jednim krovom. Na primjer, snagu i eleganciju. Ili sportski karakter i komfor. A ako želite, krov jednostavno možete izostaviti.

Objedinjuje ono što pruža užitak: naš crossover za sunčanje

Platneni sklopivi krov

Sloboda je suputnik tijekom svake vožnje.

Dizajn

Glazba

Melem za uši 

Infotainment

Digital Cockpit 

Prioriteti su stvar perspektive

Udobnost

Dizajn

Vanjski dizajn

Najimpresivniji oblik lakoće

Odvezite se u nove pustolovine! Budući da je fleksibilan i svestran, T-Roc Cabrio unijet će dašak novog vjetra u vašu svakodnevicu. Naime, pod njegovom se markantnom karoserijom krije lakoća kabrioleta. A ona je uvijek dobra za poneko iznenađenje. Sunce i LED svjetla dio su serijske opreme, a T-Roc Cabriu će dati prepoznatljiv i moderan izgled. Zato će vam osvijetliti put onamo kamo želite: kroz grad, u planine ili na more.

Unutarnji dizajn

Savršeno prilagođen vašim potrebama

Cockpit modela T-Roc Cabrio potpuno je prilagođen vama. Instrumente smo, baš kao i elemente za rukovanje, izveli usmjerene prema vozaču, a svojim će kromiranim akcentima usto izgledati sjajno - prije svega u trenutku kada ambijentalno osvjetljenje unutrašnjost pretvori u vaš osobni lounge. Stvari postaju još osobnije kada opcijski birate između naših dekorativnih umetaka u različitim bojama. Tako će T-Roc Cabrio uz spušteni sklopivi krov rado pokazati sve što može ponuditi.

Platneni sklopivi krov

Sloboda - suputnik tijekom svake vožnje

T-Roc Cabrio pruža vam sasvim nove mogućnosti. Na primjer, spontane vožnje pod otvorenim nebom. Opcijska zaštita od vjetra pri tome sprječava kovitlanje vjetra u unutrašnjosti i istovremeno regulira stvaranje zvukova. A ako vremenski uvjeti nisu na vašoj strani? Onda će se sklopivi krov zatvoriti za svega 11 sekundi pritiskom na gumb ili ključ* - ili ponovno otvoriti za 9 sekundi**. Sve je potpuno električno. Putem prekidača k tomu se istovremeno mogu zatvoriti ili otvoriti svi prozori. Uostalom: sustav zaštite kod prevrtanja koji je smješten iza stražnjih sjedala i koji se automatski izvlači, pruža dodatnu zaštitu za sve putnike. Dakle: zatvorite vrata, otvorite krov!

 

* Samo u kombinaciji s opcijskim sustavom "Keyless Access".
** Pri brzinama do 30 km/h.

Kotači

Najljepši kotač na vozilu

Na čemu će vaš T-Roc Cabrio stajati ovisi o vama. Naime, i u pogledu toga imate potpuno odriješene ruke. Serijski ćete kliziti cestom s našim 17" kotačima od lakog metala "Mayfield"*, a od linije opreme R-Line sa 17" kotačima od lakog metala "Kulmbach"*. Opcijski s 18" ili 19" kotačima od lakog metala za impresivan nastup. U našem programu kotača zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.

* Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. 

Stvorite svoju sliku o modelu T-Roc Cabrio

Udobnost

Sjedala

Komfor sjedenja na najvišoj razini

T-Roc Cabrio u potpunosti je usmjeren na visoku razinu udobnosti. Povišen položaj sjedenja pružat će vam bolji pogled na cestu, a serijska potpora za kralježnicu kod linije opreme R-Line čuvat će vam leđa. Sportska komforna sjedala koja su dio serijske opreme u liniji R-Line usmjerena su na dobro tjelesno držanje. S druge strane možete naglasiti karakter loungea u unutrašnjosti vozila - na primjer, elegantnim presvlakama sjedala našeg opcijskog paketa kožne opreme "Vienna" u različitim varijantama boja.

Digital Cockpit

Važnost je stvar perspektive

Želite li kao vozač imati nadzor samo nad pokazivačima brzine i kilometraže? Ili biste željeli vidjeti i druge podatke o vožnji? Naslov glazbenog naslova koji trenutačno slušate? Ili, jednostavno, više informacija istovremeno? Ta vam je mogućnost doslovno nadohvat ruke: jednostavno sami odaberite prikaz opcijskog visokorazlučivog zaslona Digital Cockpita veličine 26 cm (10,25"). Tako ćete vidjeti samo ono što zaista želite. I to u živopisnim bojama visokog kontrasta. 

Osjećaj za prostor

Više prostora za sve što vas pokreće

Tko kaže da se u kompaktnom crossover vozilu morate odreći osjećaja iznimne prostranosti? T-Roc Cabrio konstruirali smo tako da se njegova unutrašnjost doima impresivno prostranom i komfornom. Naime, zahvaljujući svojim dimenzijama SUV vozila on će vozaču i suvozaču ponuditi pregršt prostora za glavu i noge. U njegovu velikom prtljažniku kapaciteta do 280 litara sasvim ćete praktično smjestiti svoju prtljagu za spontane izlete ili velike planove. A uz naslon stražnjeg sjedala s mogućnošću podijeljenog preklapanja po potrebi ćete moći prevoziti i veće predmete. Naslon stražnjeg sjedala također se može preklopiti izravno iz prtljažnika putem sustava deblokiranja iz prtljažnika. Dakle, ostavite svakodnevicu daleko iza sebe i uživajte u svakom trenutku slobode.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Pokazuje pravi put. I kada je riječ o omiljenim tonovima.

Volite slušati glazbu tijekom vožnje? No i na putu biste željeli znati što se događa diljem svijeta? Revolucionaran infotainment u modelu T-Roc Cabrio zadat će ton. A naša dva radiouređaja pogodit će ga sa sigurnošću. Jedan od njih dostupan je s navigacijskim sustavom. Koji biste vi željeli?

Doznajte više

Povezivost

Vi i T-Roc Cabrio savršeno umreženi

We Connect¹⁾ serijski čini novi T-Roc Cabrio umreženim automobilom jer putem fiksno integrirane SIM kartice vaše vozilo po želji može biti online. Prometne informacije u stvarnom vremenu, streaming glazbe i web-radio time su dostupni gotovo bilo gdje.²⁾ Uz aplikaciju We Connect zadržat ćete nadzor nad svojim vozilom, a vaš smartphone postat će daljinski upravljač pomoću kojeg možete upravljati brojnim inovativnim i korisnim funkcijama vozila. Tako ćete ostati povezani sa svojim modelom T-Roc Cabrio - bez obzira na to vozite li cestom ili se opuštate kod kuće.

App-Connect opcijski će unijeti aplikacije s vašeg smartphonea u automobil. S kabelom ili bez njega.³⁾ No uvijek bez stresa. 

Više o We Connect

Telefonija

Neka vaše ruke ostanu na kolu upravljača. A kabel za punjenje kod kuće

Sigurna vožnja automobila uz opuštene telefonske razgovore? Ako to želite, oboje je moguće. Naime, T-Roc Cabrio omogućuje vam da slobodno razgovarate i bežično punite svoj smartphone. Uz opcijsko sučelje za telefon "Comfort":

  • handsfree sustav s mikrofonom u krovnoj oblozi
  • govorna funkcija visoke kvalitete putem internih zvučnika
  • induktivna (bežična) veza s vanjskom antenom
  • prednji pretinac za odlaganje uključujući USB priključak (tip C) i funkciju induktivnog punjenja za smartphone uređaje koji podržavaju Qi standard
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
Auto-kuća Kovačić d.o.o. Created with Sketch.
Auto-kuća Kovačić d.o.o. Created with Sketch.