Buba Dune Stvoren za pozornice.

Cestu pretvara u pozornicu.

Onaj tko zahvaljujući voznom postroju za loše ceste i proširenom voznom traku tako atletski nastupa te s opcijskom vanjskom Sandstorm žutom metalik bojom tako sjajno izgleda može još više pokazati svoju ekstrovertiranu stranu.

Spojler u boji vozila na stražnjem dijelu neće zajamčiti samo sportski izgled već i optimalno nalijeganje na cesti. Markantan branik s dogradnim dijelovima i difuzor lakiran u sjajnoj srebrnoj boji uklapaju se u dinamičan opći dojam vozila. A za privlačenje pogleda pobrinut će se nova LED stražnja svjetla i LED osvjetljenje registarske pločice. Pritom Buba Dune posebno samouvjereno nastupa s umetkom bočnih pragova lakiranim u sjajnoj srebrnoj boji.

Spremna za avanture.

Na poliranim 18" kotačima od lakog metala "Canyon" u crnoj boji visokog sjaja ili opcijski u Sandstorm žutoj boji Buba Dune pokazuje da je ispred ostalih. Ljepljive folije* "Dune" iznad praga vrata dodatno označavaju automobil kao pravog individualista.

* Uvažite pravnu napomenu o jamstvu proizvođača: dekorativne folije mogu posebice kod izravnog sunčevog zračenja, nakon 1 do 3 godine ili u područjima s vrlo toplom klimom već unutar 1. godine pokazivati tragove korištenja i trošenja. Ako dekorativna folija ostane duže vrijeme na vozilu, mogu nastati vizualne razlike između lakiranog područja zaštićenog dekorativnom folijom i područja koje nije prekriveno folijom.

Vlastiti snažan karakter.

Prednji dio vozila s novim branikom uključujući novi izgled svjetala za maglu i crni otvor za zrak saćastog dizajna odiše velikom dozom avanture. Sve ono što Buba Dune ostavlja iza sebe možete vidjeti u vanjskim zrcalima čija su kućišta lakirana u sjajnoj srebrnoj boji. Dodatan magnet za oči predstavljaju crni karoserijski poklopci na okvirima kućišta kotača i bočne obloge.

Karizmatična i samostalna.

Unutrašnjost Bube Dune također je sve samo ne obična. Dizajnirana maska, opcijski lakirana u Sandstorm žutoj boji, pritom nudi savršenu interakciju s ukrasnim šavovima u Curry boji na višenamjenskom kožnom kolu upravljača i vrhu ručice mjenjača koji dolaze s posebnim akcijskim dizajnom.

Sportski duh i curry.

Komforne sportske značajke zajamčene su sa sportskim sjedalima i njihovim presvlakama od tkanine "Global" u akcijskoj izvedbi te dvostrukim šavom koji je također izveden u boji Curry.