Buba
Od Kn 155.263,-

Buba Legenda se vratila.

Vratila se!

Rijetko je koji automobil u tolikoj mjeri fascinirao ljude poput Bube. Sada se ikona vratila, no možda drugačija nego što se očekivalo - snažna, dinamična te s kutovima i rubovima. Jer za ikonu također vrijedi: samo ono što se mijenja ostaje vjerno samo sebi.

Deja VW.

Istina je da je morate dva puta pogledati. Buba? Da! No Buba koja je stasala u 21. stoljeću te koju prije svega odlikuje izraženiji sportski karakter. Jer sa svojim atletskim proporcijama iz svake perspektive djeluje dinamično kao nikad prije.

Galerija slika

Doživite značajke Bube iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Bube iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Buba se isporučuje serijski opremljena s radiouređajem "Composition Colour" s osam zvučnika, tehnologijom kojom se jednostavno upravlja te brojnim mogućnostima priključivanja. Opcijski vam na raspolaganju stoje radiouređaj "Composition Media" i navigacijska funkcija "Discover Media" koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sustav Fender®

Rock'n'Roll tijekom svake vožnje.

Zvuk stručnjaka za gitare i pojačala Fender® poznat je diljem svijeta. A po želji u njemu možete uživati i u vašem Volkswagenu. Iznimnu kvalitetu sound sustava prepoznat ćete već po njegovu izgledu: zahvaljujući kromiranim elementima oko maski zvučnika i markantnim logotipima na trokutastim elementima zrcala i na bas kutiji.

App-Connect

Vaš Volkswagen - smartphone na kotačima.

Vaš smartphone vam u brojnim slučajevima olakšava svakodnevicu. S opcijski raspoloživom funkcijom App-Connect može vam biti koristan i tijekom vožnje: kako vam se ne bi odvraćala pozornost, kompatibilnim aplikacijama možete upravljati preko dodirnog zaslona vašeg infotainment sustava.

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge "Car-Net Guide & Inform" nude još više.

Rukovanje govornim naredbama

Vaš infotainment sustav zna što želite.

U vašoj Bubi po želji možete upravljati opcijski raspoloživim infotainment sustavima "Composition Media" i "Discover Media" također putem govornih naredbi.

 

Veliki svijet infotainmenta

Najbolja zabava od polaska do odredišta:

sve o radio i navigacijskim sustavima te mobilnoj telefoniji i uslugama Car-Net marke Volkswagen.

Sustavi potpore

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Automobil vam pomaže prilikom promjene voznog traka i izlaska iz parkirnog mjesta.

Opcijski raspoloživi Blind Spot senzor upozorava vas tijekom vožnje u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. A potpora izlaska iz parkirnog mjesta nadzire bočna područja vašeg automobila prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag.

Elektronski program stabilnosti

Neka vas situacija ne zanese.

Posebno je korisna na mokrom ili zaleđenom kolniku: serijska elektronička kontrola stabilizacije. Ona može pomoći na način da kod teških situacija u prometu ne dođe do zanošenja vozila.

Kamera za vožnju unatrag "Rear View"

Jer nemate oči na leđima.

Opcijski raspoloživa kamera za vožnju unatrag "Rear View" omogućuje vam prepoznati prepreke koje se nalaze iza vozila. Kamera integrirana u stražnji dio vozila šalje vam slike na zaslon  infotainment sustava. Manevriranje na taj način postaje znatno jednostavnije, a lakše ćete  prepoznati i prepreke.

 

 

ParkPilot

Kod ulaska u parkirno mjesto pomoći će vam vaš sluh.

 

Usko parkirno mjesto? I nema nikoga tko bi vas navodio? S opcijski raspoloživim sustavom  ParkPilot vaša Buba vas jednostavno podržava prilikom ulaska u parkirno mjesto. Iako to možda i nije toliko šarmantno, ipak je pouzdano.

 

 

Učinkovitost

Motori

Pokreću vas snaga i štedljivost.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori i benzinski motori poboljšani su u pogledu učinkovitosti te ispunjavaju normu Euro 6.

BlueMotion Technology

Kad vam je štedljivost najvažnija stavka.

Ako se odlučite za Volkswagen vozilo s BlueMotion Technology, dobit ćete model koji svojom inteligentnom kombinacijom raznih poboljšanja doprinosi nižoj potrošnji goriva. Stoga će vas radovati što je vaša Buba serijski opremljena s BlueMotion Technology.

 

Dodatni instrument

Neka vas oduševi osjećaj motosporta.

S tri pokazivača. Smješten u sredini. A uskoro i neizostavan: s opcijski raspoloživim dodatnim instrumentom za Bubu vaša će instrumentna ploča postati sportski kokpit. Povećajte vašu zabavu tijekom vožnje!

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG

Mijenjajte brže. I štedljivije.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje vam nestupnjevitu promjenu stupnjeva prijenosa bez prekida snage. On pritom objedinjuje prednosti ručnog i automatskog mjenjača te može doprinijeti smanjenju potrošnje goriva.

 

Udobnost

Sjedala

Sami odaberite način na koji najbolje sjedite.

Jeste li više sportski ili komforan tip? Buba je iznimno prilagodljiva po pitanju vaših potreba. To naravno vrijedi i za sustav sjedala koji po želji možete dobiti u raznim varijantama.

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Pobrinite se za individualnu klimu prilikom vožnje.

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Pronaći pravu temperaturu može biti izazov, posebice s većim brojem suputnika. S opcijski raspoloživim 2-zonskim klima-uređajem "Climatronic" takve će rasprave postati dijelom prošlosti.

 

Potpora za kretanje uzbrdo

Kretanje u Bubi čista je elegancija. Čak i uzbrdo.

Kretanje na semaforu u minulom stoljeću: kotrljanje unatrag. Prigušenje motora. Pogrdno trubljenje. Dobro je što su se vremena promijenila. Buba je serijski opremljena potporom za kretanje uzbrdo.

Bi-ksenonska glavna svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju

Ona dobro izgledaju. A vi ćete bolje vidjeti.

Okrugla glavna svjetla karakteristična su za šarmantno lice Bube. Vašu Bubu možete po želji opremiti i bi-ksenonskim glavnim svjetlima. Ona kombiniraju kratka i duga svjetla s markantnim LED svjetlom za dnevnu vožnju u jednoj funkcijskoj jedinici.

Idući koraci