Buba Cabriolet Otvorena za sve.

Ljetne igre su započele.

Nije tajna da nas želja uvijek vuče u toplije krajeve. Zašto? Iz čistog koristoljublja. Jer nas sunčevo svjetlo jednostavno čini sretnijima. Koji bi bolji razlog mogao postojati za osobni pozdrav Suncu?

Otvorena za sve. Za 9,5 sekundi.

U Bubi Cabriolet doživjet ćete oblik slobode koji pripada samo vama - i to ne tek kada otvorite krov. Jer vam oprema Bube nudi brojne mogućnosti za individualizaciju. A ako vas Sunce i ne pozdravi osmijehom: vaš će vas vlastiti uvijek uveseljavati - i nakon što ljeto prođe.

Potpuno automatski platneni krov može se otvoriti za samo 9,5 sekundi te do brzine od 50 km/h. Sa stražnjim sigurnosnim staklom i integriranom oblogom od prigušujućeg PET flisa smanjuju se ometajući zvukovi izvana, a k tomu je i izrazito otporan na vremenske utjecaje.

 

Galerija slika

Doživite značajke Bube Cabriolet iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Bube Cabriolet iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Buba Cabriolet se isporučuje serijski opremljena s radiouređajem "Composition Colour" s osam zvučnika, tehnologijom kojom se jednostavno upravlja te brojnim mogućnostima priključivanja. Opcijski vam na raspolaganju stoje radiouređaj "Composition Media" i navigacijska funkcija "Discover Media" koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sustav Fender®

Rock'n'Roll postaje sastavim dijelom vožnje.

Zvuk stručnjaka za gitare i pojačala Fender® poznat je diljem svijeta. A po želji u njemu možete uživati i u vašem Volkswagenu. Iznimnu kvalitetu sound sustava prepoznat ćete već po njegovu izgledu: zahvaljujući kromiranim elementima oko maski zvučnika i markantnim logotipima na trokutastim elementima zrcala i na bas kutiji.

App-Connect

Vaš Volkswagen postaje smartphone na kotačima.

Vaš smartphone vam u brojnim slučajevima olakšava svakodnevicu. S opcijski raspoloživom funkcijom App-Connect¹ može vam biti koristan i tijekom vožnje: kako vam se ne bi odvraćala pozornost, kompatibilnim aplikacijama možete upravljati preko dodirnog zaslona vašeg infotainment sustava.

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge "Car-Net Guide & Inform" nude još više.

Rukovanje govornim naredbama.

Vaš infotainment sustav zna što želite.

U vašoj Bubi Cabriolet po želji možete upravljati opcijski raspoloživim infotainment sustavima "Composition Media" i "Discover Media" također putem govornih naredbi.

 

Veliki svijet Infotainmenta

Najbolja zabava od polaska do odredišta: sve o radio i navigacijskim sustavima te mobilnoj telefoniji i uslugama Car-Net marke Volkswagen.

Sustavi potpore

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Automobil vam pomaže prilikom promjene voznog traka i izlaska iz parkirnog mjesta.

Opcijski raspoloživi Blind Spot senzor upozorava vas tijekom vožnje u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. A potpora izlaska iz parkirnog mjesta nadzire bočna područja vašeg automobila prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag.

Elektronička kontrola stabilizacije

Neka vas situacija ne zanese.

Posebno je korisna na mokrom ili zaleđenom kolniku: serijska elektronička kontrola stabilizacije. Ona može pomoći na način da kod teških situacija u prometu ne dođe do zanošenja vozila.

Kamera za vožnju unatrag "Rear View"

Jer nemate oči na leđima.

Opcijski raspoloživa kamera za vožnju unatrag "Rear View" omogućuje vam prepoznati prepreke koje se nalaze iza vozila. Kamera integrirana u stražnji dio vozila šalje vam slike na zaslon infotainment sustava. Manevriranje na taj način postaje znatno jednostavnije, a lakše ćete prepoznati i prepreke.

 

Parkpilot

Kod ulaska u parkirno mjesto pomoći će vam vaš sluh.

Usko parkirno mjesto? I nema nikoga tko bi vas navodio? S opcijski raspoloživim sustavom ParkPilot vaš Volkswagen vas jednostavno podržava prilikom ulaska u parkirno mjesto. Iako to možda i nije toliko šarmantno, ipak je pouzdano.

 

Učinkovitost

Motori

Pokreću vas snaga i štedljivost.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati u granicama? Onda su naši TDI dizelski i benzinski motori pravi izbor za vas.

BlueMotion tehnology

Kad vam je štedljivost najvažnija stavka.

Ako se odlučite za Volkswagen vozilo s BlueMotion Technology, dobit ćete model koji svojom inteligentnom kombinacijom raznih komponenti doprinosi nižoj potrošnji goriva. Stoga će vas radovati što je vaša Buba Cabriolet opremljena s BlueMotion Technology.

Dodatni instrument

Neka vas oduševi osjećaj motosporta.

S tri pokazivača. Smješten u sredini. A uskoro i neizostavan: s opcijski raspoloživim dodatnim instrumentom za Bubu Cabriolet vaša će instrumentna ploča postati sportski kokpit. Povećajte vašu zabavu tijekom vožnje!

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG

Uštedite na mijenjanju stupnjeva prijenosa, ne na zabavi.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje vam nestupnjevitu promjenu stupnjeva prijenosa bez prekida snage. On pritom objedinjuje prednosti ručnog i automatskog mjenjača te može doprinijeti smanjenju potrošnje goriva.

 

Udobnost

Vjetrobran i vjetrobranski pretinac

Uživajte u svježem zraku bez propuha.

Otvorite sklopivi krov i uživajte u vožnji: opcijski raspoloživi vjetrobran pritom će vas štititi od ometajućih vrtloga vjetra - a može se i praktično odložiti u prtljažnik kad vam više nije potreban.

Prikladnost za svakodnevnicu

Kabriolet koji će vas udobno provesti kroz svakodnevnicu.

Ako je neki automobil dorastao svakodnevnim potrebama njegovog vlasnika, onda je to dobar automobil. Buba Cabriolet vrlo je dobro opremljena praktičnim pretincima za odlaganje i funkcijama za olakšanje vaše mobilne svakodnevice.

Bi-ksenonska glavna svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju

Ona dobro izgledaju. A vi ćete bolje vidjeti.

Okrugla glavna svjetla karakteristična su za šarmantno lice Bube. Svoju Bubu Cabriolet po želji možete opremiti i bi-ksenonskim glavnim svjetlima. Ona kombiniraju kratka i duga svjetla s markantnim LED svjetlom za dnevnu vožnju u jednoj funkcijskoj jedinici.