Zvuk

Serijski radiouređaj "Composition Media" obuhvaća osam zvučnika te FM radioprijam i CD jedinicu koja glazbu reproducira i u MP3, AAC i WMA formatu. Otvor za SD karticu te AUX-IN i USB sučelja osim toga nude dodatne mogućnosti za unos podataka. Svoj mobilni telefon jednostavno povežite putem bluetooth veze. Sustav je opremljen korisnim senzorima približavanja: ako se prst približi polju za rukovanje na zaslonu, to se polje prikazuje povećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

U vašem Arteonu po želji možete uživati u digitalnom radioprijmu DAB+. Na taj način dodatno možete dobiti još aktualnije prometne obavijesti te raznovrstan izbor radiopostaja, glazbu, vrijeme i još puno toga. Prikazati se mogu čak i grafički prikazi kao što su planovi grada ili animacije.

Opcijski sound sustav "DYNAUDIO Confidence" precizno je prilagođen unutrašnjosti i dolazi sa surround soundom, dvanaest zvučnika uključujući središnji zvučnik i subwoofer te ukupnom snagom od 700 W, a svim putnicima nudi fantastičan doživljaj zvuka i optimalan zvuk koji se može individualizirati.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim