VW Arteon: zasloni.

Zahvaljujući većem broju info profila inovativni Active Info Display nudi vam informacije po mjeri na svom visokorezolucijskom TFT zaslonu u boji veličine 31,2 cm (12,3"). Različiti info profili omogućuju ciljani odabir podataka koji se prikazuju pored klasičnih sadržaja poput brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara. Rukovanje je brzo i jednostavno preko serijskog višenamjenskog kožnog kola upravljača vašeg Arteona. Ovisno o vašim potrebama možete primjerice pozvati detaljne podatke o vožnji ili zatražiti vizualni prikaz vaših sustava potpore za vozača.

Head-up zaslon (opcija) dodatno prikazuje informacije o vožnji neposredno u vašem vidnom polju. Brzina, prometni znakovi, aktivnost sustava potpore te upozorenja i navigacijske napomene projiciraju se izravno na staklu ispred vjetrobranskog stakla. Na taj način možete odmah očitati sve informacije i unatoč tome ostati koncentrirani na cestu. Zaslon na kojem se prikazuju podaci po želji se može spustiti u instrumentnu ploču i zatvoriti u ravnini s njom.

U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim