Vožnja

U serijsku opremu primjerice se ubraja automatska regulacija razmaka ACC uključujući sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi te sustavom prepoznavanja pješaka i adaptivnim uređajem za reguliranje brzine. Ovaj vas sustav može unutar svojih granica upozoriti na kritične razmake te pomoći da skratite put zaustavljanja. Pomoću navigacijskih podataka sustav može u obzir uzeti i ograničenja brzine te tijek zavoja.

Važan sastavni dio sustava "Front Assist" čini sustav prepoznavanja pješaka koji u okviru svojih granica može prepoznati kada pješak stane na kolnik. Vi ćete odmah nakon toga dobiti upozorenje pomoću akustičnog i vizualnog signala. Ako ne zakočite, kočioni trzaj upozorit će vas na kritični razmak. U slučaju da vaša reakcija nakon toga izostane, sustav će u okviru svojih granica provesti kočenje u nuždi.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim