Vožnja

U serijsku opremu primjerice se ubraja automatska regulacija razmaka ACC uključujući sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi te sustavom prepoznavanja pješaka i adaptivnim uređajem za reguliranje brzine. Ovaj vas sustav može unutar svojih granica upozoriti na kritične razmake te pomoći da skratite put zaustavljanja. Pomoću navigacijskih podataka sustav može u obzir uzeti i ograničenja brzine te tijek zavoja.

Važan sastavni dio sustava "Front Assist" čini sustav prepoznavanja pješaka koji u okviru svojih granica može prepoznati kada pješak stane na kolnik. Vi ćete odmah nakon toga dobiti upozorenje pomoću akustičnog i vizualnog signala. Ako ne zakočite, kočioni trzaj upozorit će vas na kritični razmak. U slučaju da vaša reakcija nakon toga izostane, sustav će u okviru svojih granica provesti kočenje u nuždi.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.