Dobro došli u visoku klasu.

Unutrašnjost.

Opcijski dekori od aluminija i pravog drveta oduševljavaju elegantnom optikom te istovremeno nude vrhunski osjet dodira - jednako kao staklena površina opcijski dostupnog navigacijskog sustava "Discover Pro", koji pruža izgled i osjećaj na dodir karakterističan za premium tablete. K tomu imate mogućnost opremiti svoj Arteon brojnim premium tehnologijama poput opcijskog ambijentalnog osvjetljenja za individualno ozračje u vozilu te brojnih dodatnih prvoklasnih opcija.

Za dvije varijante opreme Elegance i R-line dostupne su posebno odabrane presvlake sjedala: u sklopu serijske opreme uživat ćete u koži "Vienna" u kombinaciji s elegantnom Alcantarom, primjerice u svijetlosivoj boji Mistral. Ili se odlučite za kožu "Nappa", koja u modelu Arteon R-line dolazi sa sportskim umetcima od aluminija. Na sljedeći način možete dizajnirati svoj potpuno osobni automobil iz snova.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim