Telefonija

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Nemojte propustiti više nijedan razgovor i ostanite unatoč tome koncentrirani na promet. Za ugodno telefoniranje tijekom vožnje jamče opcijska sučelja za telefon. Oni nude posebno visoku kvalitetu govora: zahvaljujući digitalnom procesoru govora, kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima vozila. Prijam je optimalan i u slučaju kritične pokrivenosti mreže zahvaljujući povezivanju s vanjskom antenom.Kako vam se tijekom vožnje ne bi odvraćala pozornost, pomoću govornih naredbi možete obavljati pozive ili čitati SMS poruke. Pomoću bluetooth veze možete reproducirati glazbu s vašeg smartphonea na sound sustavu Arteona.

U izvedbi Comfort vaš mobilni telefon spojit će se preko induktivnog antenskog spajanja s vanjskom antenom. Ovdje je vaš mobilni telefon na sigurnom, a vi ne morate kupovati dodatno postolje za mobilni telefon.

U varijanti Premium možete putem tehnologije Bluetooth® telefonske razgovore započete izvan automobila prenijeti na handsfree sustav - pod uvjetom da je vaš smartphone kompatibilan s tehnologijom Bluetooth® i da posjeduje remote SIM Access profil (rSAP). Rukovanje se odvija putem upravljanja govornim naredbama, pomoću višenamjenskog kola upravljača ili preko infotainment sustava. U otvor vašeg infotainment sustava alternativno možete umetnuti i posebnu SIM karticu s podatkovnom tarifom. A integrirani Wi-Fi hotspot vama i vašim suputnicima omogućuje korištenje interneta tijekom putovanja.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim