VW Arteon: svjetla

 

Inovacijska snaga novog Arteona očituje se i u njegovim svestranim opcijama svjetala. LED glavna svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju u vizualno impresivnom obliku kromiranih krila ubrajaju se već u serijsku opremu.

Svjetlo za vožnju zavojima opcijski možete opremiti prediktivnom aktivacijom. U odnosu na dinamično svjetlo za vožnju zavojima u kombinaciji s također opcijski dostupnim navigacijskim sustavom moguća je ušteda vremena od čak dvije sekunde, i to na temelju kuta upravljača i navigacijskih podataka.

U sklopu opcijske opreme dostupna je i dinamična regulacija dugih svjetala "Dynamic Light Assist" koja pri brzinama iznad 60 km/h omogućuje permanentnu vožnju s dugim svjetlima bez zasljepljivanja prometa iz suprotnog smjera ili vozila ispred vašeg. Informacije o ostalim sudionicima u prometu i osvjetljenju ceste registrira kamera na unutrašnjem zrcalu koja zaslanja odgovarajuća područja svjetla.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.