Potpora kod prometnog zastoja.

S njom ćete bez problema podnijeti promet s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja koristi pouzdane funkcije poput automatske regulacije razmaka ACC i potpore zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist kako bi omogućila ugodnu vožnju u koloni. S opcijski dostupnom potporom kod prometnog zastoja novi će Arteon pri brzini od 0 do 60 km/h pratiti vozilo ispred sebe te automatski regulirati gas i kočnicu u okviru granica sustava. Vozilo se pritom zadržava u voznom traku. Potpora kod prometnog zastoja pružit će vam podršku u iritantnom prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te vam na taj način može pomoći u sprječavanju tipičnih sudara uzrokovanih prometnim zastojem.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim