Sjedala

U modelima Arteon Elegance i R-Line na raspolaganju vam stoje potpuno električna sjedala koja vam sa svojim brojnim funkcijama jamče još bolji osjećaj ugode. Tako ćete između ostalog uživati u prednostima električki namjestivih potpora za kralježnicu. Odlučite li se za Arteon Elegance, na ovim sjedalima možete k tomu uživati u aktivnoj klimatizaciji: ventilatori koji omogućuju nježno strujanje zraka po tijelu, a time i namještanje željene temperature, jamče ugodno prozračivanje. Preko posebno oblikovanih zračnih kanala u oblogama sjedala odvode se vlaga i toplina kako biste se odlično osjećali i tijekom dužih putovanja. Sjedalo s mogućnošću namještanja u 12 položaja i sjedalo s mogućnošću namještanja u 14 položaja vam kao vozaču Arteona nude mogućnost da tijekom vožnje uživate u masaži.

Bez obzira za koju ćete se varijantu odlučiti: kao vozač sjedit ćete na sjedalima ergoComfort koja su posebno prilagođena zahtjevima kralježnice i koja imaju oznaku kakvoće Udruge za zdravlje kralježnice za izvrsnu ergonomiju.

Suputnici na stražnjim sjedalima također se mogu osjećati kao kod kuće u novom Arteonu: primjerice zahvaljujući ugodnoj unutrašnjoj visini vozila i prostoru za noge.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim