Progresivni upravljač

Ugodno je informirati se.

Doživite napredak vlastitim rukama. Poboljšano ponašanje upravljača zahvaljujući progresivnom upravljaču može se pokazati neprocjenjivim u svakodnevici kao i kod izazovnih uvjeta na cesti. Progresivni prijenosni omjer tako smanjuje upravljanje tijekom parkiranja i istovremeno povećava dinamiku vožnje izravnijim upravljanjem na cestama s puno zavoja. Progresivni upravljač omogućuje bolju kontrolu pri sportskoj vožnji i osigurava dodatnu udobnost u svakodnevnici.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.