Online

Navigacija može biti tako komforna.

Povezivanjem na internet s opcijskim paketom Car-Net "Guide & Inform"¹ koristite se podatcima čija se aktualnost gotovo pa ne može nadmašiti. Kada primjerice negdje dođe do prometnog zastoja ili kada se prometni zastoj raščisti, to ćete saznati online u stvarnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način. Pomoću online traženja posebnog odredišta pronađite brojne atraktivne restorane ili zanimljiva odredišta poput hotela, benzinskih postaja ili novootvorenog kina.

Kada predstoji sljedeći inspekcijski servis? Koja je razina napunjenosti spremnika za gorivo? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja kod Arteona po želji može jednostavno dobiti i online. Zahvaljujući serijskim Car-Net uslugama "Security & Service"² na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vozilu na web portalu. "Security & Service" može se međutim pokazati barem jednako toliko korisnim i tijekom vožnje: ako sustav u okviru svojih granica registrira sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Volkswagen centrom za kupce. Na ovaj je način osim toga moguće, ovisno o situaciji, alarmirati pomoć na licu mjesta i proslijediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Vozač može preko audio veze dobiti podršku i pomoć dok ne stigne hitna služba.

//1.// Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net "Guide & Inform") potreban vam je mobilni krajnji uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. S opcijskim sučeljem za mobilni telefon "Premium" (samo u kombinaciji s navigacijskim sustavom "Discover Pro") alternativno se može koristiti mobilni telefon s Remote SIM Access profilom (rSAP) ili SIM kartica s telefonskom i podatkovnom opcijom. Car-Net usluge raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja Car-Net usluga svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim operaterom. Za korištenje Car-Net usluga potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o uslugama Car-Net potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

//2.// Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovu punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom.

Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potreban je smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

 

 

1. Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net "Guide & Inform") potreban vam je mobilni krajnji uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. S opcijskim sučeljem za mobilni telefon "Premium" (samo u kombinaciji s navigacijskim sustavom "Discover Pro") alternativno se može koristiti mobilni telefon s Remote SIM Access profilom (rSAP) ili SIM kartica s telefonskom i podatkovnom opcijom. Car-Net usluge raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja Car-Net usluga svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim operaterom. Za korištenje Car-Net usluga potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o uslugama Car-Net potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera. 2. Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovu punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potreban je smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim