Navigacija može biti tako komforna.

Telefoniranje bez upotrebe ruku u novom Arteonu postat će znatno jednostavnije zahvaljujući integriranoj bluetooth tehnologiji. Navigacijska funkcija "Discover Media" opremljena je dodirnim zaslonom za jednostavno rukovanje, CD playerom, dvama USB priključcima kompatibilnima s Apple uređajima, USB utorom za punjenje te dvama otvorima za SD kartice za reprodukciju MP3 i WMA datoteka. Ako želite više: također opcijski dostupan navigacijski sustav "Discover Pro" predstavlja infotainment sustav za one koji su posebno zahtjevni. On nudi dodirni zaslon veličine 23,4 cm, pregledan 3D prikaz karti i internu flash memoriju. Rukovanje govornim naredbama reagira na izgovaranje naziva mjesta i ulica te u skladu s uputama izračunava rutu. S priključenim telefonom možete sasvim jednostavno pozivati osobe s vašega pohranjenog telefonskog popisa, i to tako što ćete izgovoriti njihovo ime. Tako svoje ruke možete ostaviti na kolu upravljača i u potpunosti se koncentrirati na promet.

Dostupno samo za Samsung smartphone uređaje sa GSMA standardom. Preduvjet je opcijski navigacijski sustav "Discover Pro" i opcijski sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa „Keyless Access".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim