Motori

Ispod poklopca motora novog Arteona maksimalnu dinamiku osigurat će nekoliko učinkovitih varijanti motora i mjenjača. Tako se primjerice BiTurbo motor snage 176 kW (240 KS) koji je dostupan za Arteon Comfortline i Highline (potrošnja goriva, l/100 km kombinirana 5,9; emisije CO2 kombinirana, g/km: 152) ubraja među najsnažnije dizelske agregate koji su trenutačno u ponudi. S ovim motorom u sklopu serijske opreme dobivate pogon na sve kotače 4MOTION te elektroničku blokadu diferencijala XDS i adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC.

To se također odnosi i na vodeći agregat među benzinskim motorima Arteona koji je rezerviran za liniju opreme Highline i koji impresionira svojom snagom od 206 kW (280 KS) (potrošnja goriva, l/100 km kombinirana 7,3; emisije CO2 kombinirana, g/km: 164).

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim