Motori

Ispod poklopca motora novog Arteona maksimalnu dinamiku osigurat će nekoliko učinkovitih varijanti motora i mjenjača. Tako se primjerice BiTurbo motor snage 176 kW (240 KS) koji je dostupan za Arteon Comfortline i Highline (potrošnja goriva, l/100 km kombinirana 5,9; emisije CO2 kombinirana, g/km: 152) ubraja među najsnažnije dizelske agregate koji su trenutačno u ponudi. S ovim motorom u sklopu serijske opreme dobivate pogon na sve kotače 4MOTION te elektroničku blokadu diferencijala XDS i adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC.

To se također odnosi i na vodeći agregat među benzinskim motorima Arteona koji je rezerviran za liniju opreme Highline i koji impresionira svojom snagom od 206 kW (280 KS) (potrošnja goriva, l/100 km kombinirana 7,3; emisije CO2 kombinirana, g/km: 164).

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi. Arteon.