Komforna akustika

U unutrašnjosti vozila također su u sklopu serijske opreme optimizirani svi izvori zvuka kako bi radili što tiše - poput tihih mlaznica koje ne izazivaju propuh ili sjedala koja nude prozračivanje s izrazito niskom razinom vibracija. Opcijski dostupna stakla sa zvučnom izolacijom čak idu korak dalje: proširena zvučna izolacija u unutrašnjosti doprinosi posebno dobroj izolaciji zvukova. Osim ugodne akustike termoizolacijsko ostakljenje te zatamnjena bočna stakla i stražnje staklo nude i učinkovitu zaštitu od iritantnog prodora svjetlosti. Kako se putnici ne bi zasljepljivali i kako bi u miru mogli uživati u vožnji.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim