Klima-uređaj

Udobnost koju nudi 3-zonski klima-uređaj "Air Care Climatronic" u modelu Arteon dolazi u sklopu serijske opreme. U kombinaciji s opcijskim elegantnim panoramskim podiznim / pomičnim krovom od stakla s električnom funkcijom podizanja i pomicanja neće biti zajamčeni samo čudesni prizori i elegantni izgled. Svjetlost koja kroz ovaj krov prodire u vozilo k tomu pruža jedinstven osjećaj prostranosti.

Novi Arteon osim toga raspolaže opcijskim inovativnim staklom za ugodnu klimu u vozilu. Ovo bežično grijano i infracrveno reflektirajuće vjetrobransko staklo smanjuje izravno zasljepljivanje zbog sunčeve svjetlosti.

Zahvaljujući također opcijski dostupnom zatamnjenom stražnjem staklu i pripadajućim zatamnjenim stražnjim bočnim staklima putnici na stražnjim sjedalima zaštićeni su od sunca, a k tomu je naglašen i elegantni izgled Arteona.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim