Dizajn koji ostavlja bez daha

Eksterijer

Kada promatrate njegov prednji dio, pogled će vam odmah zastati na impozantnom širokom poklopcu motora. Njegova izdužena silueta s dugim međuosovinskim razmakom rezultira jedinstvenim pogledom na bočni dio vozila te vam nudi udobnost zahvaljujući velikom prostoru za noge na svim sjedalima, dok bočni prozori bez okvira kao klasična karakteristika coupé modela posreduju dojam elegancije visoke kvalitete. Kotači od lakog metala dostupni u veličini do 20" Arteonu osiguravaju snažan dinamični karakter. Jedinstvenim dizajnom stražnjeg dijela vozila dominira poklopac prtljažnika pričvršćen s gornje strane sa serijskim LED stražnjim svjetlima u upečatljivoj tamnocrvenoj signaturi svjetala. Uspješni dizajn naglašava elegantni izgled te dodatno povećava razinu svakodnevne praktičnosti. Snažan karakter - u svakom pogledu.

U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim