Dizajn svjetala

U sklopu serijske opreme vozit ćete se s LED glavnim svjetlima, u koja se osim svjetla za dnevnu vožnju ubraja i automatsko uključivanje svjetala za vožnju. Ova funkcija pomoću senzora za sumrak doprinosi optimalnom osvjetljenju. U kombinaciji s opcijski dostupnim navigacijskim sustavima nudimo vam prediktivna glavna svjetla. Ona unaprijed osvjetljavaju zavoje - i prije nego što zakrenete upravljač u dotičnom smjeru.

Stražnja svjetla također očaravaju modernom i estetskom LED tehnologijom. A zahvaljujući dinamičnim žmigavcima u stražnjem području modela Arteon Elegance i R-line nećete samo sigurno putovati već ćete pritom i vrlo dobro izgledati.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim