Vozi baš onako kako vi želite.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC.

Pomoću adaptivne regulacije voznog postroja DCC moguće je normalno, sportsko ili komforno namještanje voznog postroja. Električno namjestivi amortizeri pritom se automatski prilagođavaju kao i elektromehanički servo upravljač. DCC permanentno reagira na različite situacije u vožnji i uzima u obzir postupke kočenja, upravljanja i ubrzanja.

Vozne su osobine značajno poboljšane zahvaljujući adaptivnom voznom postroju DCC. Vozač više ne mora koristiti samo jednu određenu izvedbu voznog postroja, već može individualno prilagoditi vozilo. Odabir se udobno vrši pritiskom na gumb u središnjoj konzoli. Namještanja u izborniku Individual vrše se pomoću kliznog regulatora i tako se mogu prilagoditi vozačevim individualnim preferencijama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim