Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Arteon R Shooting Brake

 

Atraktivan sprint

Sloboda je pogled na grad u retrovizoru. Samostalan, samouvjeren, ekspresivan. Bez ikakve nametljivosti. Agilno ponašanje vozila u vožnji pruža vam sigurnost i pritom vas zadržava na voznom traku. Arteon R Shooting Brake definicija je performansi. Uđite i osjetite sportski karakter i udobnost vozila. 

Performanse

Prava doza pogonske sile

Impresivan prijenos snage u novom Arteonu R Shooting Brake ostvaruje se preko 7-stupanjskog automatiziranog mjenjača s dvije spojke i omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h u 4,9 sekundi. Naš Arteon R Shooting Brake ubrzava na maksimalnu brzinu od 270 km/h zahvaljujući pogonu na sve kotače 4MOTION i snazi od 235 kW (320 KS) uz pomoć opcijskog modula za povećanje najveće brzine V-Max. Zahvaljujući tehnologiji R-Performance Torque-Vectoring - koja snagu raspodjeljuje individualno na stražnjim kotačima tako što ubrzava vanjski kotač - možete postići veće brzine u zavojima.

Stil „R“

Vanjski dizajn

Evidentno „R“

Arteon R Shooting Brake prezentira svoju snagu i vizualno: njegova je prednja maska ispala upečatljivo dinamična. Kromirana kućišta zrcala, upadljivo sportski prednji branici i zaštitna rešetka hladnjaka crne boje visokog sjaja specifična za R-modele daju mu elegantan izgled. Visokoučinkovit kočioni sustav s plavim kočionim čeljustima i logotipom R te samostalni prednji otvori za zrak, osim što dobro izgledaju imaju i funkciju poboljšavanja performansi. 

U vanjskoj Lapiz plavoj boji dostupnoj ekskluzivno za linije "R-Line" i "R" novi će vam Arteon R Shooting Brake poželjeti dobrodošlicu sa stilom.

Unutrašnjost

Vaš aktivni dnevni boravak

I unutrašnjost ostavlja dovoljno prostora za estetiku. Dekor u stilu "Black Carbon" dokazuje izvanredan sportski karakter. Dovedite eleganciju i sportski karakter na odredište: opcijska ergonomski optimizirana sportska sjedala s integriranim naslonom za glavu od Nappa kože s plavim akcentima i višenamjensko sportsko kolo upravljača "R" od kože s tipkom "R" za izravan odabir sportskih modusa vožnje.

Odaberite ili otkrijte

1) Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim