Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Arteon Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi.

Oduzima dah.

Aerodinamičan profil, bočni prozori bez okvira, upečatljiv dizajn stražnjeg dijela - novi Arteon ne oduševljava samo na prvi pogled. Posebnu pozornost plijene bočni prozori bez okvira, koji kao klasično obilježje fastback-automobila odišu posebnom elegancijom. U R-Line opremi očekuju vas dodatni elementi koji naglašavaju dinamiku eksterijera te je znakovita po logotipu "R-Line", oznaci C na prednjem braniku te 20" lakometalnim naplatcima.

Doživite još više dinamike u webspecialu novog Arteona.

 

Galerija fotografija

Doživite značajke novog Arteona iz različitih perspektiva

Doživite značajke novog Arteona iz različitih perspektiva

Dizajn

Eksterijer

Dizajn koji ostavlja bez daha.

Obožavate sportski dojam coupea, no ne želite žrtvovati udobnost i prostranost u vožnji? Dopustite da vam predstavimo novi Arteon: dinamičan i estetičan automobil iz svakog kuta.

Ambijentalno osvjetljenje

Uvijek odlična atmosfera.

Odredite kakva atmosfera će vladati u vašem Arteonu - pritiskom na gumb. Individualno podesite ugođaj s opcijski dostupnim ambijentalnim osvjetljenjem unutrašnjosti vozila i stvorite jedinstvenu atmosferu. Potpuno jednostavno, pritiskom na gumb.

Dizajn svjetala

Uzbudljiv dizajn svjetala za optimalnu vidljivost.

Inovativni koncept LED-osvjetljenje savršeno ocrtava bit novog Arteona: suvremen i uzbudljiv dizajn, praktičan i funkcionalan u svakoj situaciji.

 

Interijer

Dobro došli u visoku klasu.

Beskompromisni izričaj novog Arteona doživit ćete već pri ulasku u vozilo. Uživajte u serijski dostupnoj opremi koja nudi vrhunski osjećaj u vožnji, kao što su udobna sjedala, kvalitetni materijali i prostranost duž cijelog vozila.

Udobnost

Sjedala

Vaše mjesto u wellnessu.

Na izrazito kvalitetnim vrhunskim komfornim sjedalima novog Arteona svaka će vožnja postati pravi sportski opušteni užitak.

Zasloni

Zadržite pregled nad situacijom.

Zadržite pregled - s inovativnim instrumentima Active Info Display i Head-up zaslonom.

Klima-uređaj

Uživajte u potpuno privatnoj klimatskoj zoni dok putujete.

Klima-uređaj "Air Care Climatronic" s 3-zonskom regulacijom temperature omogućuje putnicima da neovisno jedni o drugima namjeste individualnu temperaturu koja im odgovara.

Komforna akustika

U tišini se krije snaga.

Poseban užitak u novom Arteonu predstavlja izuzetno mirna atmosfera. Dobro zabrtvljeni prozori gotovo u potpunosti eliminiraju zvukove vjetra tijekom vožnje.

Infotainment

Navigacija

Navigacija može biti tako komforna.

Opcijski dostupni navigacijski sustav "Discover Media" pomaže vam da u novom Arteonu pronađete najbolji put do svog cilja..

Car-Net "Security & Service"

Vaša podrška u slučaju nužde.

Neovisno o tome radi li se o razini goriva u spremniku, kilometraži ili napomenama za sljedeći inspekcijski servis: s uslugama Car-Net "Security & Service" imat ćete pregled nad brojnim relevantnim podacima vašeg vozila - sasvim jednostavno putem web portala. A usluge vam mogu biti korisne i tijekom vožnje.

 

Telefonija

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Nemojte propustiti više nijedan razgovor i ostanite unatoč tome koncentrirani na promet. Za ugodno telefoniranje tijekom vožnje.

Online

Dobro umreženi.

Internet u automobilu kod Volkswagena se zove Car-Net. Iza toga se kriju praktične usluge i korisne aplikacije.

Zvuk

Putujte svijetom zvuka.

Zvuči odlično: novi Arteon serijski je opremljen radiouređajem "Composition Media" čije je rukovanje izuzetno jednostavno zahvaljujući serijskim senzorima približavanja.

Učinkovitost

Motori

Gospodin s prednjim pogonom.

Ispod poklopca motora novog Arteona više učinkovitih varijanti motora i mjenjača omogućuje maksimalnu dinamiku.

XDS

Veći užitak u vožnji. Manji rizik.

S elektroničkom blokadom diferencijala XDS više ćete uživati u vožnji na zavojitim cestama. Budući da se na njemu stvara kočioni tlak, prednji kotač s unutrašnje strane zavoja ne može proklizati.

Odabir profila vožnje

Prilagođava se vašem načinu vožnje.

U novom Arteonu putujete istovremeno dinamično i ekonomično.

Progresivni upravljač

Postignite veću dinamiku vožnje s manje pokreta upravljača.

Doživite napredak vlastitim rukama. Poboljšano ponašanje upravljača zahvaljujući progresivnom upravljaču može se pokazati neprocjenjivim u svakodnevici.

Sustavi potpore

Parkiranje

Povećajte svoje mogućnosti.

Novi Arteon znatno će vam olakšati parkiranje samim time što već ima serijski ugrađenu pomoć pri parkiranju. Osim toga se možete odlučiti za potporu upravljanja pri parkiranju "Park Assist". Ona u okviru granica sustava izračunava može li vaš Arteon stati na određeno parkirno mjesto.

 

Vožnja

Vožnja s prediktivnom podrškom.

Neovisno o tome nalazite li se u nepreglednom gradskom prometu ili u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima - Arteon će vam pružiti podršku s inovativnim sustavima potpore. Dobar je osjećaj kada ste u zahtjevnim situacijama u prometu korak ispred drugih.

Svjetla

Odlika: prosvjetljuje.

Inovacijska snaga novog Arteona očituje se i u njegovim svestranim opcijama svjetala. LED glavna svjetla sa svjetlima za dnevnu vožnju u vizualno impresivnom obliku kromiranih krila ubrajaju se već u serijsku opremu.

 

Slučaj nužde

Vaš pomagač u najgorim situacijama.

Opcijski sustav potpore "Emergency Assist" preuzima upravljanje vozilom u hitnom medicinskom slučaju. On se aktivira kada sustav ne registrira nikakvu aktivnost vozača.

 

Prometni zastoj

S njom ćete bez problema podnijeti promet s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Opcijska potpora kod prometnog zastoja koristi pouzdane funkcije poput automatske regulacije razmaka ACC i potpore zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist kako bi omogućila ugodnu vožnju u koloni.

Idući koraci