Zatvoriti izbornik

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi Arteon

 

Dinamika i dizajn u vrhunskoj formi

Arteon predstavlja vozilo čija snažna i prepoznatljiva osobnost svakodnevno daje nešto više.

Pokreni video
Eksterijer

Plijeni pozornos Iz svakog kuta

Svoj jedinstven profil - kao i udobnost na svim sjedalima može zahvaliti svojoj izduženoj silueti i dugom međuosovinskom razmaku. Posebnu pozornost plijene bočni prozori bez okvira, koji kao klasično obilježje fastback-automobila odišu posebnom elegancijom.

Doznajte više

Elegance i R-Line

Premium od elegantnog do sportskog

Za sve koji žele još više - varijante oprema Arteon Elegance i R-Line nude komfor, dizajn i sportska obilježja na visokom nivou.

Doznajte više

Stražnja svjetla

Uzbudljiv dizajn svjetala

Stražnja svjetla očaravaju modernom i estetskom LED tehnologijom. A zahvaljujući dinamičnim pokavačima smjera na stražnjoj strani Arteona Elegance i R-line nećete samo sigurno putovati, već ćete pritom i vrlo dobro izgledati.

Doznajte više

Kotači

Dobro izgleda: program kotača za Arteon

Široka paleta sportskih i elegantnih kotača od lakog metala.

Saznajte više

Udobnost

Komforna svojstva Arteona dojmljiva su kao i sam automobil. Ona svaku vožnju pretvaraju u jedinstveno iskustvo koje će pobuditi sva vaša osjetila.

Udobnost

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Natrag

Vozi baš onako kako vi želite

Sportski, komforno, normalno ili osobnim stilom: vi određujete kako će voziti vaš Arteon. Optimizirana adaptivna regulacija voznog postroja DCC permanentno reagira na kolnik i situaciju u vožnji. To je posebno ugodno za vas jer ćete tako uživati u visokom komforu vožnje u kombinaciji s optimalnom dinamikom vožnje.

Unutrašnjost

Natrag

Dobro došli u visoku klasu

Otkrijte u Arteonu izuzetno velike mogućnosti opreme, kvalitetnih materijala i inovativnih tehnologija.

Sjedala ergoComfort

Natrag

Dobro došli u visoku klasu.

Naslonite se i uživajte u vrhunski uređenom interijeru od ekskluzivnih materijala i komforu na visokom nivou. Pritom će vam po želji također pomoći ergoComfort sjedala s mogućnošću namještanja u 14 položaja od „nappa“ kože u bojama Mistral siva i Raven siva.

Informirajte se za upravljačem

Natrag

Višenamjensko kolo upravljača i Active Info Display

Pomoću grijanog višenamjenskog kola upravljača od kože ne upravljate samo svojim novim Arteonom, već i svim relevantnim informacijama tijekom vožnje. Osim toga, na inovativnom Active Info Displayju sve informacije prikazivat će se unutar vašeg vidnog polja: od brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara do detaljnih podataka o vožnji ili vizualnog prikaza vaših sustava potpore za vozača.

Easy Open

Natrag

Prtljažnik s funkcijom Easy Open i električnim zatvaranjem s odgodom

S Arteonom opušteno putovanje počinje već prije vožnje. U prtljažniku zapremine do 563 litre, iznimno velike za fastback-automobil, imat ćete dovoljno prostora i za putnu prtljagu. Zahvaljujući funkciji „Easy Open“ za otvaranje električnog poklopca prtljažnika dovoljna je već mala kretnja nogom ispod stražnje strane vozila. Zahvaljujući električnom zatvaranju s vremenskom odgodom poklopac prtljažnika ponovno se zatvara na pritisak gumba, tako da možete bez problema utovarivati i istovarivati prtljagu.

Panoramski krov

Natrag

Uđite i prepustite se doživljajima

Iz Arteona pogled vam seže u svim smjerovima, čak i u nebo kroz opcijski panoramski podizni/pomični krov. Prirodna svjetlost u kombinaciji s ambijentalnim osvjetljenjem omogućuje ugodnu osvijetljenost unutrašnjosti vozila.

Sustavi potpore

Dizajniran za privlačenje pozornosti: Arteon ima uvjerljiv dizajn i omogućuje užitak u vožnji. Opremljem je vodećim sustavima potpore za vozača.

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine

Održava razmak u odnosu na vozila ispred

Jedan od uvjerljivo najboljih sustava za potporu vozača: automatska regulacija brzine ACC s prediktivnom regulacijom brzine. Vi određujete najveću brzinu, a sustav osigurava da je ne prekoračite. Osim toga, automatski se održava najmanji razmak u odnosu na vozila ispred.⁶

Doznajte više

Area View

Otvara nove perspektive

Za vas budno prati okolinu: prikaz okoline "Area View" dostupan po želji. Uživo prenosi slike iz okoline vašeg Arteona izravno u cockpit.

Doznajte više

Lane Assist

Serijsko šesto čulo

Serijska potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" pomaže pri izbjegavanju sudara izazvanih nenamjernim napuštanjem voznog traka.

Doznajte više

Park Assist

Parkiranje s osjećajem

Sustav "Park Assist" potpuno će vas opušteno manevrirati u željeno parkirno mjesto.

Doznajte više

Dinamično svjetlo za vožnju zavojima

Parkiranje s osjećajem

Brzina svjetlosti u zavojima.

Doznajte više

 

Dynamic Light Assist

Prosvjetljuje

Opcijski "Dynamic Light Assist" preko automatskog upravljanja osigurava optimalnu osvijetljenost kolnika i vrlo dobru vidljivost u prometu.

Doznajte više

Emergency Assist

Vaš pomagač u najgorim situacijama

Opcijski sustav potpore "Emergency Assist" može u hitnom medicinskom slučaju upozoriti putnike i druge sudionike u prometu i kontrolirano zaustaviti Arteon.

Doznajte više

Potpora kod prometnog zastoja

Potpora kod prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima

Može rasteretiti vozača u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima te spriječiti sudare tijekom zastoja:

Doznajte više

Front Assist

Vožnja s prediktivnom podrškom

Sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi te sustavom prepoznavanja pješaka nadzire promet i pomaže pri mogućem kočenju u nuždi.

Doznajte više

Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform"

Koristite svoje aplikacije i u svojem Volkswagenu

Jednostavno upravljajte najvažnijim funkcijama svog smartphonea preko središnje konzole. Tako imate jednostavan pristup telefonu, vijestima i glazbi. Mi to nazivamo App-Connect.

Zaštita za vas i vase vozilo

Kada je sljedeća inspekcija? Koliko je goriva još u spremniku? Online usluge Car-Net „Security & Service“

Više ne morate voziti bez interneta

Opcijski paket Car-Net Guide & Inform pruža vam više informacija tijekom vožnje. Primjerice, u slučaju nastanka ili prestanka zastoja sustav će vas o tome obavještavati u stvarnom vremenu - i automatski će prilagoditi vašu rutu. Zahvaljujući online traženju posebnog odredišta usto ćete pronaći uzbudljiva odredišta u okolici, parkirališta u blizini ili sljedeću benzinsku postaju.

Sound sustav DYNAUDIO Confidence

Sound sustav DYNAUDIO Confidence

Nećete vjerovati svojim ušima. Doživite prvoklasni zvuk s radiom "Composition Media", opcionalnim vrhunskim ozvučenjem "DYNAUDIO Confidence" i opcionalno dostupnim DAB +.

Doznajte više

Navigacija

Navigacija može biti tako ugodna

Na na raspolaganju dva navigacijska sustava, a oba se odlikuju lakoćom upotrebe: "Discover Media" i "Discover Pro".

Doznajte više

Telefon

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije

Ostanite tijekom vožnje i ako želite poželjeti. Uz opcionalno dostupna "Comfort" i "Premium" telefonska sučelja možete obje ruke držati za volanom i promet pod kontrolom.

Doznajte više

Head-up zaslon

Uvijek u fokusu: sigurnost

Head-up zaslon prikazuje informacije neposredno u vašem vidnom polju. Brzina, prometni znakovi, aktivnost sustava potpore i upozorenja i navigacijske napomene projiciraju se izravno putem vrhunske tehnologije ispred vjetrobranskog stakla.

Doznajte više

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim