Usporedba funkcija

Poboljšana navigacija

Tvornički instaliran ID. softver 3.0 i ID. softver 3.0 instaliran putem "Over-the-Air" updatea.

Ova tabela pruža vam pregled funkcija dostupnih za modele ID.3, ID.4 i ID.5 s ID. softverom 3.0 instaliranim putem "Over-the-Air" updatea te funkcije dostupne s tvornički instaliranim ID. softverom 3.0.

FUNKCIJA Dostupno s ID. softverom 3.0 – instalacija „Over-the-Air” Dostupno s ID. softverom 3.0 – tvornička instalacija
Navigacija specifična za vozni trak – funkcija je dio navigacijskog sustava, ona je dostupna u opcijskom Infotainment paketu -        Povećani komfor i poboljšane informacije putem preciznijeg navigacijskog navođenja na autoputu -        Povećani komfor i poboljšane informacije putem preciznijeg navigacijskog navođenja na autoputu
Navigacija s online pretraživanjem POI odredišta – funkcija je dio navigacijskog sustava, ona je dostupna u opcijskom Infotainment paketu -        Poboljšano iskustvo kupca bržim i preciznijim rezultatima pretraživanja s boljim sortiranjem rezultata pretraživanja u skladu s relevantnošću -        Poboljšano iskustvo kupca bržim i preciznijim rezultatima pretraživanja s boljim sortiranjem rezultata pretraživanja u skladu s relevantnošću
Potrebni su valjani ugovor za We Connect Plus i korisnički račun Volkswagen ID.

9.) Preduvjet za "Over the air" updateove su postojeći ugovor za We Connect Start i Volkswagen ID. Funkcionalnost nakon updatea ovisi o tržištu, modelskoj godini i opcijskoj opremi i može varirati. Za primanje daljnjih updateova mora biti instaliran ID. softver 2.4. Neki updateovi softvera dostupni su samo servisnim radionicama i ne mogu se izvršiti kao "Over the air" update.

11.) Ovisno o opcijskoj opremi.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update
ID. softvera 3.0

Update
ID. softvera 3.0

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.