ID. Light unaprjeđenja

 

Uz ID. softver 3.0, ID. Light sada također obuhvaća sljedeće signale:

Lokalno upozorenje na opasnost:

Lokalno upozorenje na opasnost obavještava vas o opasnim točkama na putu, kao što su kvarovi vozila, sudari i vozila hitne službe. Prikaz u značajci ID. Light pomaže vam jasnije percipirati i lokalizirati informacije. Na primjer, vozilo hitne službe slijeva nalazi se na lijevoj strani svjetla.

Preporuka za promjenu voznog traka:

ID. Light podržava vas tijekom navigacije brzim cestama pružanjem pravovremenih savjeta za promjenu voznog traka ako se do sljedećeg izlaza ne može dospjeti na trenutačnom voznom traku.

* Punjenje s maksimalnom DC snagom punjenja od 135 kW za varijante baterije Pro i Pro Performance pri temperaturi okoline i baterije od otprilike 23 °C i početnom stanju napunjenosti (SOC) od otprilike 5 %; npr. na Ionity stanici.

** Maksimalna snaga punjenja. Različite stanice za punjenje mogu se razlikovati u karakteristikama punjenja iako je kW snaga ista. Osim kW snage stanice za punjenje, maksimalna struja punjenja također utječe na količinu energije koja teče. Nadalje, temperatura okoline i baterije te stanje napunjenosti utječu na maksimalnu snagu punjenja.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update
ID. softvera 3.0

Update
ID. softvera 3.0

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.