Administracija korisnika

 

Glavni korisnik vozila u pravilu je vlasnik vozila. Glavni korisnik raspolaže svim privilegijama. Uloga je povezana s identifikacijskim brojem vozila (VIN). Pomoću VIN-a glavni korisnik može upariti vozilo sa svojim Volkswagen ID-om.

Gost ima Volkswagen ID i prihvaća Opće uvjete i odredbe za We Connect u pogledu opsega funkcija. On ima ograničene privilegije. Gosti mogu upotrebljavati navigacijske i infotainment usluge te usluge streaminga i internetske veze. Također, oni mogu upotrebljavati aplikaciju We Connect ID. sa smanjenim opsegom (na primjer, deaktivacija određenih proizvoda, Online uvoz odredišta, prilagodbe profila, pretraživanje i pronalazak stanica za punjenje itd.). Kako bi se to moglo učiniti, osoba se mora prijaviti u infotainment sustav kao gost i imati instaliranu aplikaciju We Connect ID. na smartphoneu.

Gost se može neovisno prijaviti svojim Volkswagen ID-om, no najprije mora postojati glavni korisnik.

Anonimni gost upotrebljava vozilo bez registracije. Stoga nema Volkswagen ID i može upotrebljavati samo smanjen opseg usluga, kao što su sustav poziva u nuždi eCall, online prometne informacije, online izračun ruta, stanice za punjenje, online pretraživanje posebnih odredišta, online ažuriranje karti i parkirališta. Ako se anonimni gost odabere putem "gosta" u administraciji korisnika, vozač na početnom zaslonu odlučuje hoće li se vozilo upotrebljavati u "Online modusu" ili u "Offline modusu".  

* Punjenje s maksimalnom DC snagom punjenja od 135 kW za varijante baterije Pro i Pro Performance pri temperaturi okoline i baterije od otprilike 23 °C i početnom stanju napunjenosti (SOC) od otprilike 5 %; npr. na Ionity stanici.

** Maksimalna snaga punjenja. Različite stanice za punjenje mogu se razlikovati u karakteristikama punjenja iako je kW snaga ista. Osim kW snage stanice za punjenje, maksimalna struja punjenja također utječe na količinu energije koja teče. Nadalje, temperatura okoline i baterije te stanje napunjenosti utječu na maksimalnu snagu punjenja.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Update
ID. softvera 3.0

Update
ID. softvera 3.0

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.