Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Aktualizacija softvera 2.1 za ID. modele

Odvezite se svojim ID. modelom u servisnu radionicu i uživajte u prednostima ove aktualizacije softvera

Odvezite se svojim ID. modelom u servisnu radionicu i uživajte u prednostima ove aktualizacije softvera

Aktualizacija softvera 2.1 za ID. modele

Odvezite se svojim ID. modelom u servisnu radionicu i uživajte u prednostima ove aktualizacije softvera

Što obuhvaća aktualiziranje softvera 2.1 za ID. modele?

U sklopu opsežnog aktualiziranja softvera s jedne strane aktualizirat će se obje funkcije App Connect i daleko polje AR Head-up zaslona, a s druge strane u vozilo će se učitati dodatne nadogradnje. U njih se između ostaloga ubrajaju AC punjenje s regulacijom preko timera i funkcija Connected ACC. Vi kao vozač Volkswagen vozila kod nas ste na prvom mjestu - zbog toga aktualiziranje softvera sadrži i dodatne funkcije usmjerene na feedback kupaca ID. modela.

Ovdje ćete saznati sve što biste trebali znati o aktualiziranju softvera i načinu na koji možete dogovoriti svoj termin u servisnoj radionici. Vaš Volkswagen partner izvršit će aktualiziranje, a vi ćete uživati u prednostima nadogradnje.

Head-up zaslon s proširenom stvarnošću

Sada raspoloživo za vaš ugrađeni Head-up zaslon s proširenom stvarnošću: opcijski Head-up zaslon s proširenom stvarnošću projicira korisne informacije izravno u vidno polje na vašem vjetrobranskom staklu, npr. informacije o tome gdje ćete sljedeći put morati skrenuti. Tako ćete imati sve pod kontrolom u vidnom polju i moći ćete opušteno putovati.

App-Connect Svoje aplikacije možete odmah prenijeti u automobil!

App-Connect omogućuje vam da svoj smartphone jednostavno spojite sa svojim ID. modelom i da komforno rukujete odabranim aplikacijama iz svog vozila. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. glazbi, porukama, kartama ili audio knjigama.

Komforno na putu Komforno punjenje i klimatizacija na daljinsko upravljanje

Zahvaljujući klimatizaciji s vremenskim upravljanjem možete pretklimatizirati vozilo u željeno vrijeme polaska putem smartphonea. Tako će vas ID. spremno čekati da ga pokrenete na ugodnoj temperaturi. Već ste na putu?

Za automatsko planiranje zaustavljanja radi punjenja uz pomoć navigacije možete doći do više od 85.000 stanica za punjenje u Europi. Osim toga, punjenje s vremenskim upravljanjem omogućava planiranje postupaka punjenja ovisno o željenom vremenu polaska.

Connected ACC Inteligentni sustavi potpora i novi digitalni sustavi

Connected Active Cruise Control (Connected ACC) vozilu omogućava takozvanu Car-2-X komunikaciju te prilagođava namještenu brzinu ovisno o dotičnoj situaciji.

Usto digitalna priručna literatura pohranjena je u infotainmentu vozila i omogućava vam traženje željenih funkcija vozila putem upravljanja govornim naredbama. Osim toga, zahvaljujući web-radiju možete reproducirati internetske radiopostaje preko infotainment sustava.

Već ste instalirali softver 2.1 za ID. model?

Onda sada možete izvršiti online aktualizaciju na verziju softvera 2.3.
Za to aktualiziranje ne morate posjetiti servisnu radionicu. Kako to funkcionira?

Saznajte ovdje!

Postupak aktualiziranja softvera 2.1 za ID. modele

Je li vas kontaktirao Volkswagen partner? Odlično, ako niste razjasnili sve nedoumice telefonskim putem, vaši sljedeći koraci izgledat će ovako:

  1. Dogovorite termin sa svojim Volkswagen partnerom. Za to slobodno iskoristite našu funkciju pretraga partnera - bilo koja Volkswagen servisna poslovnica može provesti aktualiziranje softvera. Jednostavno odaberite Volkswagen partnera i kontaktirajte ga. Tako ćete moći osobno izraziti svoje želje, primjerice raspoloživ dan. 
  2. Odvezite se svojim ID. modelom u servisnu radionicu u dogovorenom terminu.
  3. Čim aktualizacija softvera bude završena, a vaše vozilo spremno za preuzimanje, vaš partner obavijestit će vas o istome kako biste dobili natrag svoj ID. model s aktualiziranim softverom. 
  4. Nakon završetka aktualizacije softvera bit će nam drago da ocijenite svoj doživljaj u servisu. Za to će vam servisni partner uručiti dokument s QR kodom preko kojega ćete moći pristupiti kratkom upitniku.  

Često postavljana pitanja o aktualizaciji softvera 2.1 za ID. modele

Kako mogu dogovoriti termin za provođenje aktualizacije softvera?

Za to kontaktirajte svog Volkswagen partnera.

Koliko traje aktualizacija softvera za moj ID.?

Aktualizacija softvera vjerojatno će trajati jedan radni dan.

Mogu li pokrenuti i završiti aktualizaciju softvera od kuće?

Ova opsežna aktualizacija softvera mora se provesti kod Volkswagen servisnog partnera.

Postoji li zbog trenutačne situacije s virusom COVID-19 za aktualizaciju softvera neki postupak bez ostvarivanja kontakta?

Naravno, predaja vozila bez ostvarivanja kontakta s našim Volkswagen partnerima moguća je s obzirom na trenutačnu situaciju s virusom COVID-19.

Koje će funkcije biti raspoložive nakon aktualizacije softvera?

Informacije o tome pronaći ćete na ovoj stranici pod točkom "Što obuhvaća aktualizacija softvera?".

Moram li uopće provesti aktualizaciju softvera u svom ID. modelu?

Volkswagen preporučuje da nadolazeće aktualizacije softvera izvršite uskoro i redovito. Tako ćete profitirati od dodatnih i poboljšanih funkcija.

Je li aktualizacija softvera besplatna?

Da, aktualizacija softvera je besplatna za vas.

Već sam instalirao softver 2.0 za ID. modele, moram li izvršiti aktualizaciju na softver 2.1 za ID.?

Softver 2.1 za ID. modele sadrži dodatne funkcije, stoga vam preporučujemo da uskoro izvršite nadogradnju na tu verziju softvera.

Hoću li dobiti potvrdu o aktualizaciji softvera?

Vaš Volkswagen partner unijet će aktualizaciju softvera u sustav, pa će on biti dokumentiran u Digitalnom planu održavanja.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.