Golf GTD Suzdržani sportaš.

Impresivno brz i postojan.

Golf GTD nitko neće tako brzo preteći: zahvaljujući turbopunjaču i 380 Nm okretnog momenta kotači će beskompromisno prionuti na cestu i ubrzati Golf GTD za samo 7,5 sekundi na brzinu od 100 km/h. Većom će se brzinom jedino na licu vozača pojaviti smiješak. A takvo će ostati čak i prilikom pogleda u novčanik. Jer Golf GTD ne štedi samo snagu već i gorivo.

Galerija fotografija

Otkrijte novi Golf GTD iz svih perspektiva.

Otkrijte novi Golf GTD iz svih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. U tu vam svrhu na raspolaganju stoji serijski radiouređaj "Composition Media": s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju. Uživajte kada se pratnja u potpunosti prilagođava vama.

Car-Net „Guide & Inform“

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude još više.

DYNAUDIO Excite

Kako bi i tonovi savršeno sjeli.

Možete li zamisliti da glazba u automobilu bolje zvuči nego na vašem HiFi uređaju? Po želji dostupan sound sustav DYNAUDIO Excite prilagođen je prostornoj akustici vozila i pružit će vam zvuk kakav ne očekujete - čak i ako ste navikli na vrhunski zvuk.

Telefonija

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S opcijski dostupnim sučeljima za telefon "Comfort" i "Premium" zadržat ćete obje ruke na upravljaču i promet pod kontrolom.

Sustavi potpore

Odabir profila voženj

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje.

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je važnija udobnost? S opcijskim automatskim odabirom profila vožnje vozna svojstva automobila možete prilagoditi vašem načinu vožnje te situaciji na cesti i stanju u prometu.

Automatska regulacija razmaka ACC & sustav nadzora okoline "Front Assist"

Potpuno opušteni i kada su ceste pune.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Jednostavno prepustite parkiranje vašem automobilu.

Čak i ako se ubrajate među rijetke pojedince koji i pred publikom potpuno opušteno parkiraju na uskim parkirnim mjestima, opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" će vas unatoč tome oduševiti. Naime, sustav ne prepoznaje samo odgovarajuća parkirna mjesta već umjesto vas preuzima i upravljanje.

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Automobil vam pomaže prilikom promjene voznog traka i izlaska iz parkirnog mjesta.

Opcijski raspoloživi Blind Spot senzor upozorava vas tijekom vožnje u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. A potpora izlaska iz parkirnog mjesta nadzire u okviru granica sustava bočna područja vašeg automobila prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag.

Učinkovitost

Progresivni upravljač

Postignite veću dinamiku vožnje s manje pokreta upravljača.

Golf GTD je beskompromisan, no katkad će se prilagoditi vama. Ponajprije s njegovim naprednim progresivnim upravljačem koji oduševljava kako u sportskom tako i u svakodnevnom načinu upotrebe.

Paket Sport & Sound

Kad želite naglasiti sportski karakter.

S opcijski raspoloživim paketom Sport & Sound možete namjestiti profil vožnje prema vašim preferencijama te aktivno utjecati na zvučni dizajn vašega novog Golfa GTD.

Sportski vozni postroj

Odaberite izvrsnu sportsku vezu između automobila i kolnika.

Kruti sportski vozni postroj Golfa GTD raspoloživ je serijski i jamči vam još veću zabavu tijekom vožnje s izvrsnim upravljanjem. Na taj će način sportski način vožnje postati uvelike udobniji.

Motor

Oduševit će vas ovaj sportski motor.

Istinska nadmoć Golfa GTD krije se ispod poklopca motora. 2,0 l 135 kW (184 KS) TDI motor djeluje zadivljujuće snažno i jamči nezamjenjiv zvuk.

Udobnost

Alcantara

S Alcantarom ćete na odredište dospjeti sa stilom.

Sprijeda ćete u vrhunskim sportskim sjedalima Golfa GTD sjediti sigurno i stabilno - a s opcijski raspoloživom kombinacijom tkanine i otmjene Alcantare gotovo i luksuzno.

 

Oprema od kože.

Sport može biti zaista lijep.

Izazovna i uistinu otmjena: opcijski raspoloživa oprema od kože "Vienna" će unutrašnjosti vašeg Golfa GTD orijentiranoj na sportski karakter podariti posebno elegantnu notu.

 

Kombinirani instrument

Putujte i predviđajte situacije u prometu.

Na pregledno osmišljenom zaslonu kombiniranog instrumenta atraktivno će vam se prikazivati relevantni podaci o vozilu. Na taj ćete način na prvi pogled pronaći sve važne informacije.

Ambijentalno osvjetljenje

Možete se osjećati sigurnima.

Neka bude svjetlo, ali individualno: zahvaljujući dodatnim elementima osvjetljenja s intenzitetom koji možete namjestiti unutrašnjost vozila zrači još ugodnijom atmosferom. A vi se možete još jednostavnije orijentirati.

Idući koraci