Golf Das Auto.

Samo onaj tko poznaje ljude može proizvesti automobil.

Kod razvoja Golfa 7 još smo pažljivije slušali, preciznije gledali i postavljali još više pitanja. Pritom smo samo jedno imali na umu: automobil koji će najbolje razumjeti ljude, najjasnije odgovoriti na pitanja budućnosti te koji će i dalje biti zaslužan za naziv čitave klase vozila.

Galerija fotografija

Doživite značajke Golfa iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Golfa iz različitih perspektiva.

Infotainment

DYNAUDIO

Kako bi i tonovi savršeno sjeli.

Možete li zamisliti da glazba u automobilu bolje zvuči nego na vašem HiFi uređaju? Po želji dostupan sound sustav DYNAUDIO Excite prilagođen je prostornoj akustici vozila i pružit će vam zvuk kakav ne očekujete - čak i ako ste navikli na vrhunski zvuk.

CAR-NET „GUIDE & INFORM“

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S najaktualnijim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude još više.

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam tri radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju. Uživajte kada se pratnja u potpunosti prilagođava vama.

Telefonija

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S opcijski dostupnim sučeljima za telefon "Comfort" i "Premium" zadržat ćete obje ruke na upravljaču i promet pod kontrolom.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Jednostavno prepustite parkiranje vašem automobilu.

Čak i ako se ubrajate među rijetke pojedince koji i pred publikom potpuno opušteno parkiraju na uskim parkirnim mjestima, opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" će vas unatoč tome oduševiti. Naime, sustav ne prepoznaje samo odgovarajuća parkirna mjesta već umjesto vas preuzima i upravljanje.

Odabir profila vožnje

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje.

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je važnija udobnost? S opcijskim automatskim odabirom profila vožnje vozna svojstva automobila možete prilagoditi vašem načinu vožnje te situaciji na cesti i stanju u prometu.

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Automobil vam pomaže prilikom promjene voznog traga i izlaska iz parkirnog mjesta.

Opcijski raspoloživi Blind Spot senzor upozorava vas tijekom vožnje u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. A potpora izlaska iz parkirnog mjesta nadzire bočna područja vašeg automobila prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag.

Učinkovitost

TDI

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori temelje se na modernoj common rail tehnologiji te su optimizirani po pitanju učinkovitosti.

TSI

Odlučite se za razuman užitak u vožnji.

TSI benzinski motor savršena je kombinacija snage i štedljivosti. Već kod malih brojeva okretaja profitirat ćete od maksimalnoga okretnog momenta.

4MOTION

Nemojte izgubiti tlo pod nogama.

Ne želite se odreći izvrsne trakcije ni na mokroj i neravnoj podlozi? Zahvaljujući opcijski dostupnom inteligentnom pogonu na sve kotače 4MOTION to je gotovo svagdje moguće.

Udobnost

Ambijentalno osvjetljenje

Možete se osjećati sigurnima.

Neka bude svjetlo, ali individualno: zahvaljujući dodatnim elementima osvjetljenja s intenzitetom koji možete namjestiti unutrašnjost vozila zrači još ugodnijom atmosferom. A vi se možete još jednostavnije orijentirati.

Utovarni prostor

Vaša prtljaga složena je sigurno i jednostavno.

Kao i putnici, prtljaga također treba dobiti dovoljno prostora. Stoga inteligentni koncepti prostora za odlaganje nude izvanredna rješenja za manju i veću prtljagu.

Sjedalo ergoActive

Ako volite svoja leđa.

Integrirana funkcija masaže opcijski dostupnog sjedala ergoActive (na strani vozača) jamči visoku razinu udobnosti. Pomoću grijanja sjedala možete namjestiti odgovarajuću temperaturu vozačevog sjedala i istovremeno rasteretiti vaša leđa.

Klima-uređaj „Climatronic“

Pobrinite se za individualnu klimu prilikom vožnje.

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Pronaći pravu temperaturu može biti izazov, posebice s većim brojem suputnika. S djelomično opcijski raspoloživim 2-zonskim klima-uređajem "Climatronic" takve će rasprave postati dijelom prošlosti.

Kožna oprema

Odaberite bezvremensku eleganciju.

Opcijska oprema od kože "Vienna" pobrinut će se za premium izgled i osjet dodira u unutrašnjosti vozila. Već pri samom ulasku u vozilo primijetit ćete karakterističan miris kože. Tako ćete u svakoj vožnji uživati u neusporedivom osjećaju ekskluzivne opreme.

Idući koraci